Primera etapa - werkboek

Primera etapa - werkboek - L. Ortega | Northernlights300.org

...ek, spaans voor beginners' door L. Ortega, E ... Lola Ortega & Elena Carbonell - Primera etapa - Spaans ... ... . Carbonell - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Koop Primera etapa werkboek van Ortega, l. carbonell, e. met ISBN 9789046901731. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Bestel Primera etapa - werkboek van Lola Ortega;;Elena Carbonell. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Primera etapa - werkboek 1e druk is een boek van Lola Ortega uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046901731 Primera etapa is een cu ... Primera etapa - werkboek | Boeken ... . ISBN 9789046901731 Primera etapa is een cursus Spaans voor volwassenen waarin de communicatie centraal staat. Aan de hand van gevarieerde opdrachten leren de cursisten al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven. Primera etapa - werkboek | ISBN 9789046901731 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Primera etapa / deel Tekstboek (Paperback). Primera etapa / deel Tekstboek 1e druk is een boek van Lola Ortega uitgegeven bij Coutinho. ISBN... Primera etapa - werkboek 1e druk is een boek van Lola Ortega uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046901731 Primera etapa is een cursus Spaans voor volwassenen waarin de communicatie centraal staat. Aan de hand van gevarieerde opdrachten leren de cursisten al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven. Bestel 'Primera etapa tekstboek' vanaf € 33.50 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Primera etapa is een cursus Spaans voor volwassenen waarin de communicatie centraal staat. Aan de hand van gevarieerde opdrachten leren de cursisten al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven. Primera etapa is een cursus Spaans voor volwassenen waarin de communicatie centraal staat. Aan de hand van gevarieerde opdrachten leren de cursisten al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven. Daarbij wordt veel gebruikgemaakt van beeldmateriaal en van interactie in de cursusgroep....

INFORMATIE

AUTEUR
L. Ortega
DIMENSIE
8,89 MB
BESTANDSNAAM
Primera etapa - werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Primera etapa - werkboek 1e druk is een boek van Lola Ortega uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046901731 Primera etapa is een cursus Spaans voor volwassenen waarin de communicatie centraal staat. Aan de hand van gevarieerde opdrachten leren de cursisten al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven. Daarbij wordt veel gebruikgemaakt van beeldmateriaal en van interactie in de cursusgroep. Primera etapa is een goed gestructureerde en methodische cursus, die stap voor stap toewerkt naar niveau A1 van het Europees referentiekader. De cursus bestaat uit een Tekstboek met een audio-cd, een Oefenboek en docentenmateriaal. Dit Oefenboek heeft dezelfde indeling als het Tekstboek en sluit er precies op aan. Met de oefeningen uit dit boek trainen de cursisten wat ze in het Tekstboek hebben geleerd. Dat kunnen ze zelfstandig thuis doen. Ook kunnen ze hun vorderingen bijhouden in een taalportfolio. Ten slotte zijn in dit boek de antwoorden van alle opdrachten uit het Tekstboek en het Oefenboek te vinden.Lola Ortega en Elena Carbonell zijn beiden als docent Spaans verbonden geweest aan diverse taalinstituten in Sevilla, Amsterdam, Londen en Utrecht. Zij schreven eerder onder meer de cursus Spaans voor Lecturama.

Wil je het boek lezen?Primera etapa - werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Ortega. Lezen Primera etapa - werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN