Maak eens een praatje..

Maak eens een praatje.. - B. Hybels | Northernlights300.org

...je. Als je zo n duwtje van de Heilige Geest krijgt, moet je misschien enige weerstand overwinnen ... Maak eens een praatje | Hybels | 9789060679319 ... . Maar als je gaat, zul je verrast zijn over het gesprek dat zich ontspint. Dit heeft niets te maken met methoden of zo, maar met oprechte belangstelling voor mensen. Ga nou eens gewoon naast een oudere zitten op een bankje in het park of spreek een oudere aan die ergens in jouw omgeving alleen aan de wandel is. Maak een praatje, vaak levert dat een leuk gesprek op. Het is een kleine moeite maar het maakt ... bol.com | Maak eens een praatje.., B. Hybels ... ... . Maak een praatje, vaak levert dat een leuk gesprek op. Het is een kleine moeite maar het maakt voor een oudere vaak een groot verschil. Maak eens een praatje met die man of die vrouw daar, die jongen of dat meisje. Als je zo n duwtje van de Heilige Geest krijgt, moet je misschien enige weerstand overwinnen. Maar als je gaat, zul je verrast zijn over het gesprek dat zich ontspint. Dit heeft niets te maken met methoden of zo, maar met oprechte belangstelling voor mensen. Vertalingen in context van "maak eens een praatje" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Als je een aardige vent ziet, maak eens een praatje. En dan niet een liefdesrelatie, maar...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Hybels
DIMENSIE
11,49 MB
BESTANDSNAAM
Maak eens een praatje...pdf

OMSCHRIJVING

‘Maak eens een praatje met die man of die vrouw daar, die jongen of dat meisje.’ Als je zo’n duwtje van de Heilige Geest krijgt, moet je misschien enige weerstand overwinnen. Maar als je gaat, zul je verrast zijn over het gesprek dat zich ontspint.Dit heeft niets te maken met methoden of zo, maar met oprechte belangstelling voor mensen.Bij persoonlijke evangelisatie, zegt Bill Hybels, is niets belangrijker dan onze samenwerking met de Heilige Geest. Het betekent dat we de rol spelen die we moeten spelen. Niet meer en niet minder. Gaan als de Geest zegt: ‘Ga.’ Spreken als de Geest zegt: ‘Spreek.’ Zwijgen als de Geest zegt: ‘Zwijg.’ Het resultaat mogen we aan de Geest overlaten.Als je, door een praatje te maken, iemand dichter bij Christus kunt brengen, zul je daarna anders door het leven gaan. Bill Hybels vertelt hoe hij dit zelf beleeft. Dit boek is een opstapje naar ontspannen evangeliseren.

Wil je het boek lezen?Maak eens een praatje.. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Hybels. Lezen Maak eens een praatje.. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN