Verslagen door het tuchtrecht

Verslagen door het tuchtrecht - Martin Appelo | Northernlights300.org

... in kaart te brengen om van daaruit tot algemene aanbevelingen voor verbetering van het functioneren van tuchtcolleges te komen ... Verslagen door het tuchtrecht van Martin Appelo | Boek en ... ... . Op 15 oktober is het boek Verslagen door het tuchtrecht verschenen, over de impact van tuchtrecht op zorgverleners. Naar aanleiding van het boek organiseert Lemion op 12 december een symposium over he Bestel Verslagen door het tuchtrecht van Martin Appelo. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Verslagen door het tuchtrecht Martin Appelo • Boek • paperback. Samenvatting . Wat is tuchtrecht, hoe vaak wordt het toegepast en welke impact heeft het op zorgverleners die ermee te maken ... Martin Appelo 'Verslagen door het tuchtrecht' - YouTube ... . Samenvatting . Wat is tuchtrecht, hoe vaak wordt het toegepast en welke impact heeft het op zorgverleners die ermee te maken krijgen? Dit boek laat zien dat het tuchtrecht in Nederland zijn doel volledig voorbij kan schieten. Verslagen door het tuchtrecht. Wat is tuchtrecht, hoe vaak wordt het toegepast en welke impact heeft het op zorgverleners die ermee te maken krijgen? Dit boek laat zien dat het tuchtrecht in Nederland zijn doel volledig voorbij kan schieten. In plaats van dat het tot het verbeteren van de kwaliteit van zorg leidt, lijkt het vooral tot teleurgestelde en defensieve zorgverleners te leiden. In Verslagen door het tuchtrecht geeft hij een persoonlijke inkijk in de emotionele gevolgen die de confrontatie met het tuchtrecht heeft voor professionele hulpverleners van verschillende disciplines. comments powered by Disqus × Je hebt een artikel toegevoegd aan je winkelmandje. Verslagen door ... Verslagen door het tuchtrecht | Martin Appelo. 9 persoonlijke verhalen . Wat is tuchtrecht, hoe vaak wordt het toegepast en welke impact heeft het op zorgverleners die ermee te maken krijgen? Dit boek laat zien dat het tuchtrecht in Nederland zijn doel volledig voorbij kan schieten. Verschenen Verslagen door het tuchtrecht Medische tuchtzaken leiden vaak niet tot betere zorg, maar tot defensieve zorgverleners die hun nek niet meer durven uit te steken voor patiënten. Psycholoog Martin Appelo schreef daarom Verslagen door het tuchtrecht , waarin negen zorgprofessionals die ooit beklaagde waren in een tuchtzaak hun persoonlijke verhaal doen. Dit boek laat zien dat het tuchtrecht in Nederland zijn doel volledig voorbij kan schieten. In plaats van dat het tot het verbeteren van Verslagen door het tuchtrecht, Martin Appelo - Paperback - 9789024402939 | AKO boeken Verslagen door het tuchtrecht. 9 persoonlijke verhalen. Auteur(s) Martin Appelo. NUR code(s) 770 Psychologie algemeen Imprint(s) Boom Uitgever(s) Boom uitgevers Amsterdam. Taal Nederlands Vers. datum 02/10/2018 NSTC 500143620. Wat is tuchtrecht, hoe vaak wordt het toegepast en welke impact heeft het op zorgverleners die ermee te maken krijgen?...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Appelo
DIMENSIE
6,13 MB
BESTANDSNAAM
Verslagen door het tuchtrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is tuchtrecht, hoe vaak wordt het toegepast en welke impact heeft het op zorgverleners die ermee te maken krijgen? Dit boek laat zien dat het tuchtrecht in Nederland zijn doel volledig voorbij kan schieten. In plaats van dat het tot het verbeteren van de kwaliteit van zorg leidt, lijkt het vooral tot teleurgestelde en defensieve zorgverleners te leiden. Persoonlijke verhalen van zorgverleners maken de impact van tuchtzaken invoelbaar. Professionals vertellen openhartig over de klacht en wat daaraan voorafgaat, maar vooral ook over de gevolgen van de daaropvolgende procedure en de uitspraak. Appelo reflecteert op deze verhalen, geeft tips aan iedereen die dit kan overkomen, en zet het tuchtrechtcollege zelf en passant in de beklaagdenbank.

Wil je het boek lezen?Verslagen door het tuchtrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Appelo. Lezen Verslagen door het tuchtrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN