Leven Met Een Borderliner

Leven Met Een Borderliner - Paul Mason | Northernlights300.org

...23054 voel je je gemani. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden ... leven met een persoon die borderline heeft • Bokt.nl ... . € 17,50 7 mar. '20. Silvolde 7 mar. '20. Von Silvolde. Mensen met borderline hebben meestal weinig zelfvertrouwen en een negatief zelfbeeld. Ze zijn buitengewoon gevoelig voor opmerkingen die ze als kritiek ervaren. Ze twijfelen constant over wat ze zullen aanpakken en wat ze met hun leven willen. De vrouw met autisme heeft in haar leven vaak ervaren dat ze niet mocht zijn wie ze was. Iedereen vertelt wel eens een leugentje om bestwil, maar een ... Leven met een borderliner: tips om je relatie te verbeteren. ... . Iedereen vertelt wel eens een leugentje om bestwil, maar een pathologisch leugenaar vertelt met grote regelmaat de meest fantasierijke - onware - verhalen. Milou en Anouk vertellen hoe zij ... Het leven voor iemand met borderline is erg ingewikkeld en complex. Zeker als ze aan al de standaarden van een 'normale' werknemer moeten voldoen. Mensen met een borderline-persoonlijkheidsstoornis (kortweg BPS of borderline) vertonen hun leven lang een patroon van wisselende emoties, chaotische relaties en een onduidelijke identiteit. Re: leven met een persoon die borderline heeft. Geplaatst: 26-10-11 20:28 . Dank je wel trennie Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik zelf minder last heb van de verlatingsangst en het manipulatieve, dus mede daardoor kan ik het wss nuchterder bekijken. Een aanrader is de roman 'Poppetjes, leren leven met borderline'. Lieve de Rooij schreef een roman in de vorm van een dagboek. Het verhaal is half autobiografisch en beschrijft op ingrijpende wijze het leven van de 22-jarige Bernadette. Ik ben veranderd! Ik ben een Borderliner met een normale houding tegenover andere. Ik heb mezelf geleerd altijd beheerst terug te spreken tegen mensen en mijn handen thuis te laten ook als heel mijn lichaam en geest eigelijk iets anders wilt. En heb andere aanpassingen gedaan om te zorgen dat Borderline mn leven niet meer beheerst. Een borderline persoonlijkheidsstoornis (BPS) maakt het leven moeilijk voor koppels. Echter, als je met deze persoon wil samen zijn, zal het het waard zijn! Als je een borderline persoonlijkheidsstoornis hebt, ben je over het algemeen erg impulsief. Je denkt in termen van: óf zwart óf wit (grijs bestaat niet). Je voelt je leeg. In je onzekerheid leef je met de angst om door je partner in de steek te worden gelaten. Vaak gaat dat hand in hand met gevoelens van onmacht, jaloezie en schaamte. Het boek Leven met een borderliner, geschreven door Paul Mason, Randi Kreger, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Mason
DIMENSIE
3,18 MB
BESTANDSNAAM
Leven Met Een Borderliner.pdf

OMSCHRIJVING

"Alleen met een nuchtere benadering houd je het uit met een borderline-patiënt. In Leven met een borderliner leggen de Amerikaanse psychotherapeut Paul Mason en de pr-adviseur en tekstschrijfster Randi Kreger haarfijn uit hoe dat moet. (...) In dit toegankelijk geschreven boek bieden de auteurs praktische tips." - NRC HandelsbladHeb je het gevoel dat alles wat je zegt tegen je gebruikt zal worden? Ben je het doelwit van gewelddadige en irrationele woede-uitbarstingen die afgewisseld worden met normale periodes? Voel je je gemanipuleerd of wordt er tegen je gelogen?Als je een van deze vragen met `ja' beantwoordt, heeft iemand in je omgeving misschien de borderline-persoonlijkheidsstoornis. Mensen die leven met een borderliner, lopen vaak op eieren. Op basis van praktijkverhalen en recente wetenschappelijke inzichten stelden Paul Mason en Randi Kreger deze praktische gids samen. Zij laten zien hoe je de controle over je eigen leven weer terug kan krijgen als je leeft met een borderliner. Ze bespreken:- de symptomen, oorzaken en behandelmethoden - het leren begrijpen van de borderline-persoonlijkheidsstoornis - het effect dat een borderliner op zijn omgeving heeft - het beschermen van kinderen in de buurt van borderliners - kinderen met symptomen van de borderline-persoonlijkheidsstoornis - het omgaan met leugens en beschuldigingen van een borderliner - contact tussen borderliners - contact tussen therapeuten en borderliners Paul Mason is psychotherapeut en geeft seminars over het effect van de borderline-stoornis op partners en familieleden. Randi Kreger is pr-adviseur en tekstschrijver. Zij leidt internet-discussiegroepen over leven met een borderliner, en beheert een website over de borderline-stoornis.

Wil je het boek lezen?Leven Met Een Borderliner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Mason. Lezen Leven Met Een Borderliner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN