De keizer aller ziektes

De keizer aller ziektes - Siddhartha Mukherjee | Northernlights300.org

...u op het punt dat we oorzaken van kanker op moleculair, cellulair en genetisch niveau beginnen te begrijpen ... Bureau ISBN - De keizer aller ziektes ... . Voor Ken Burns is dat niet de enige reden om de documentaire over de keizer van alle ziekten te maken. De keizer aller ziektes. op voorraad Voor 20:00 besteld, is morgen in huis. Auteur. Siddhartha Mukherjee. Type boek. Paperback. Prijs. 29,99. Bezorgkosten. gratis. Prijs. 29,99. ... Bekijk de veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur, ... De keizer aller ziektes, een biografie van ... bol.com | De keizer aller ziektes | 9789023472896 ... ... . Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur, ... De keizer aller ziektes, een biografie van kanker, beschrijft de ziekte van de eerste gedocumenteerde gevallen duizenden jaren geleden tot de dag van vandaag en biedt zelfs een blik in de toekomst. Siddhartha Mukherjee, oncoloog, onderzoeker en gelauwerd auteur, onderzoekt kanker met de precisie van een celbioloog, het perspectief van een historicus en de hartstocht van een biograaf. De keizer aller ziektes, een biografie van kanker, beschrijft de ziekte van de eerste gedocumenteerde gevallen duizenden jaren geleden tot de dag van vandaag en biedt zelfs een blik in de toekomst. Siddhartha Mukherjee, oncoloog, onderzoeker en gelauwerd auteur, onderzoekt kanker met de precisie van een celbioloog, het perspectief van een historicus en de hartstocht van een biograaf. De keizer aller ziektes. De keizer aller ziektes, een biografie van kanker, beschrijft de ziekte van de eerste gedocumenteerde gevallen duizenden jaren geleden tot de dag van vandaag en biedt zelfs een blik in de toekomst. Siddhartha Mukherjee, oncoloog, onderzoeker en gelauwerd auteur, onderzoekt kanker met de precisie van een celbioloog, het perspectief van een historicus en de hartstocht ... De keizer aller ziektes. Uitgever De Bezige Bij, Amsterdam Verschenen 2011 ISBN 9789023426981 Kenmerken 591 p., [8] p. pl, 23 cm, ill Aantekening Vert. van The emperor of all maladies : a biography of cancer. - New York : Scribner, 2010 vert. [uit het Engels] door Pon Ruiter en Henny Corver De keizer aller ziektes. Een biografie van kanker, beschrijft de ziekte van de eerste gedocumenteerde gevallen duizenden jaren geleden tot de dag van vandaag en biedt zelfs een blik in de toekomst. Siddhartha Mukherjee, oncoloog, onderzoeker en gelauwerd auteur, onderzoekt kanker met de precisie van een celbioloog, het perspectief van een historicus en de hartstocht […] De keizer aller ziektes bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans....

INFORMATIE

AUTEUR
Siddhartha Mukherjee
DIMENSIE
7,37 MB
BESTANDSNAAM
De keizer aller ziektes.pdf

OMSCHRIJVING

De keizer aller ziektes, een biografie van kanker, beschrijft de ziekte van de eerste gedocumenteerde gevallen duizenden jaren geleden tot de dag van vandaag en biedt zelfs een blik in de toekomst. Siddhartha Mukherjee, oncoloog, onderzoeker en gelauwerd auteur, onderzoekt kanker met de precisie van een celbioloog, het perspectief van een historicus en de hartstocht van een biograaf. Het resultaat: een indrukwekkend, helder en inzichtelijk relaas van een ziekte waar mensen al meer dan vijfduizend jaar mee leven en aan sterven. Het is een verhaal van vindingrijkheid, veerkracht en doorzettingsvermogen, maar ook van overmoed, paternalisme en onbegrip. Mukherjee doet verslag van decennia van ontdekkingen, tegenslagen en overwinningen tot en met de razendsnelle hoopvolle ontwikkelingen van de laatste tien jaar. Altijd staat bij hem de mens centraal, van de Perzische koningin Atossa, die 500 voor Chr. een slaaf haar borst liet afzetten, tot de eerste patiënten die in 1948 chemotherapie ondergingen, en zijn eigen leukemiepatiënt Carla, wier verhaal het boek draagt. Het boek leest als een literaire thriller, met kanker als hoofdpersoon. De keizer aller ziektes is een overrompelend en aangrijpend boek over een ziekte waar we, dankzij nieuwe inzichten in wat kanker is, wellicht mee kunnen leren leven in plaats van eraan te sterven.

Wil je het boek lezen?De keizer aller ziektes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Siddhartha Mukherjee. Lezen De keizer aller ziektes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN