Rekenen: een hele opgave deel 1

Rekenen: een hele opgave deel 1 - Joep van Vugt | Northernlights300.org

...ve - 1 Favoriet In dit eerste deel krijgt het rekenen van jonge kinderen alle aandacht, samen met het rekenen tot 100, het signaleren en diagnosticeren van rekenproblemen en de behandeling ervan ... Breuken Oefenen: Breuken delen, basis opgaven ... . Toets 5.1 Breuken Deze toets hoort bij de ThiemeMeulenhoff-uitgave (ISBN ): Rekenen: een hele opgave, deel 2 Joep van Vugt Anneke Wösten ThiemeMeulenhoff, Amersfoort, Aanwijzingen rekenen | een hele opgave, werk. Taal Nederlands Vers. datum 01/01/2004 NSTC 9789055744367 Rekenen met breuken: Breuken delen. eenvoudige oefeningen Voor verder ... Breuken delen, basis opgaven. Hieronder vind je een nieuwe o ... Samenvatting Rekenen: een hele opgave deel 1 - Stuvia ... . Taal Nederlands Vers. datum 01/01/2004 NSTC 9789055744367 Rekenen met breuken: Breuken delen. eenvoudige oefeningen Voor verder ... Breuken delen, basis opgaven. Hieronder vind je een nieuwe opgave: 1 /2: 3 /5 = / Bij het breuken delen gebruik je de basisregel: delen door een breuk is vermenigvuldigen met het omgekeerde. Bij deel 2 van Rekenen: een hele opgave bieden we via internet toetsen en strategiekaarten of hulpkaarten aan. Inloggen Registratie. Vaak samen gekocht. Als je werkt volgens de principes van het realistisch rekenen, splits je een som op in deelsommen en behouden de getallen hun betekenis. In deze video ga je de opgave 4+9 2/4 oplossen. Een breuk groter dan 1, kun je gemakkelijk bij een heel getal optellen. Tel altijd eerst de hele getallen bij elkaar op. Tel daarna de breuk bij het hele getal op. Kijk bij een breuk altijd of je de uitkomst nog kan vereenvoudigen. Toets 5.1 Breuken. Deze toets hoort bij de ThiemeMeulenhoff-uitgave (ISBN 978 90 557 4642 2): Rekenen: een hele opgave, deel 2. Toets 5.1 Breuken Deze toets hoort bij de ThiemeMeulenhoff-uitgave (ISBN 978 90 557 4642 2): Rekenen: een hele opgave, deel 2 Joep van Vugt Anneke Wösten ThiemeMeulenhoff, Amersfoort, 2011 1 Aanwijzingen Rekenen: een hele opgave / Deel 2 (Paperback). Rekenen: een hele opgave / Deel 2 1e druk is een boek van Anneke Wosten uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff... Bij een opgave als 310:4, begint een leerling met 10x4 en gaan dan net zo lang door 'iets' keer 4 te doen tot ze bij 310 zijn. Dit gaat efficiënter naarmate ze de tafels beter kennen. Deze strategie wordt aangemerkt als een cruciaal leermoment omdat hierin de relatie tussen delen en vermenigvuldigen ook echt gebruikt wordt door de leerling....

INFORMATIE

AUTEUR
Joep van Vugt
DIMENSIE
11,61 MB
BESTANDSNAAM
Rekenen: een hele opgave deel 1.pdf

OMSCHRIJVING

Rekenen: een hele opgave deel 1 2e druk is een boek van Joep van Vugt uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006955309 In dit eerste deel krijgt het rekenen van jonge kinderen alle aandacht, samen met het rekenen tot 100, het signaleren en diagnosticeren van rekenproblemen en de behandeling ervan. Actuele ontwikkelingen als het verschenen protocol ERWD en de publicaties van de commissie Meijerink zijn verwerkt in deze herziening. Relevante kennisbasis onderdelen zijn gedekt.Rekenen is een menselijke activiteit die niet los staat van de realiteit. Daarom bieden wij in deze methode Rekenen, een hele opgave rekenactiviteiten aan die betrekking hebben op verschijnselen in de wereld om ons heen. In het tweede deel, dat een vervolg is op dit deel, komen moeilijker zaken aan de orde (zoals getallen boven de 100) en is er aandacht voor het begrip dyscalculie, dat een steeds belangrijkere rol in het onderwijs speelt. Op de bijbehorende website zijn voor beide delen toetsen en strategiekaarten opgenomen, waar in het boek naar verwezen wordt.Dit boek is uitermate geschikt voor leerkrachten (in opleiding), remedial teachers en anderen die kinderen in hun rekenontwikkeling willen ondersteunen. Maar ook voor de groep rekenspecialisten en docenten in het voortgezet onderwijs, die rekenen als vak gaan onderwijzen, is dit boek een verrijking.

Wil je het boek lezen?Rekenen: een hele opgave deel 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joep van Vugt. Lezen Rekenen: een hele opgave deel 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN