Decoratieve verftechnieken

Decoratieve verftechnieken - M. Steenbeeke | Northernlights300.org

... en vragen de doorsnee klusser oploopt. DECORATIEVE VERFTECHNIEKEN (Hardcover) ... Verouderen ... . Decoratief verfwerk in het interieur is weer helemaal terug van weggeweest. Vanouds behoorde dit tot het... Met de decoratieve verftechnieken voor muren en meubels maak je ze echt authentiek of voeg je een vleugje instant coolness toe. Gebruik ze in de hele ruimte of alleen om een klein oppervlak in de verf zetten, letterlijk dan! Laat je muren spreken. Er zijn 7 decoratieve verftechnieken voor muren die je interieur pit geven m ... Decoratieve verftechnieken? Volg deze tips! | Flexa ... . Er zijn 7 decoratieve verftechnieken voor muren die je interieur pit geven met kleur en structuur. Verftechnieken tips & trucs. Boeken en DIY tutorials. Het boek Decoratieve verftechnieken Antiekeffecten is een inspirerend en praktisch boek vol tips & trucs en uitgebreide werkbeschrijvingen. Handig om altijd bij de hand te hebben. Wil je direct aan de slag? Probeer dan eens een Verftechnieken DIY pakket. Decoratieve verftechnieken. Wil je meer dan alleen maar effen muren? Kies voor decoratieve verftechnieken om wat meer cachet te geven aan je muren. Als je liever op veilig speelt, kan je kiezen voor een accentmuur als blikvanger in de woonkamer, keuken of slaapkamer. decoratieve verftechnieken (Dutch) by Polyvine polyvineuk. Loading ... Inleiding tot decoratieve verf effecten met behulp van Polyvine professionele kwaliteit decoreren producten. Decoratieve verftechnieken uit Frankrijk van Annie Sloan. Frankrijk is voor veel mensen al langer een inspiratiebron. De landelijke uitstraling is weer helemaal terug in de interieurs. Annie Sloan is een expert op het gebied van decoratieve verftechnieken en heeft al tientallen boeken geschreven over hoe verftechnieken het interieur kan veranderen. Decoratieve verftechnieken Dit boek is erg handig voor iedereen die op zoek is naar eenvoudig toepasbare technieken om meubels en accessoires een doorleefde look te laten geven. Zo staan er in dit boek technieken om uw meubels en accessoires een verouderingslook te geven en white wash technieken. Decoratieve Verftechnieken Ambachtelijke schildertechnieken zijn ons paradepaardje. Hiermee geeft u uw muren een unieke en originele look. Al meer dan 20 jaar passen we speciale verf -en decoratietechnieken toe, waardoor w...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Steenbeeke
DIMENSIE
6,52 MB
BESTANDSNAAM
Decoratieve verftechnieken.pdf

OMSCHRIJVING

Decoratieve Verftechnieken AntiekeffectenEen handig en sfeervol boek, vol decoratietechnieken en slimme verftips & trucs uit de praktijk. De schrijfster heeft jarenlang workshops decoratieve verftechnieken gegeven en weet daarom als geen ander tegen welke problemen en vragen de doorsnee klusser oploopt.Dit boek is een ‘must’ voor iedereen die op zoek is naar eenvoudig toepasbare technieken om meubels en accessoires een doorleefde look te geven, zoals allerlei verouderingstechnieken, het doorschuren van verflagen, white wash technieken, kleurwassingen, patineren, craqueleren, bewerkingen met antiekwas en kalkwas. Ook de voorbereiding komt aan bod, zoals kleine reparaties, het verwijderen van oude was- en verflagen en het aanbrengen van primers of grondverf. De technieken worden stap voor stap behandeld, voorzien van duidelijke foto's en met een uitgebreide uitleg over de gebruikte materialen en producten.

Wil je het boek lezen?Decoratieve verftechnieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Steenbeeke. Lezen Decoratieve verftechnieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN