God is een vluchteling

God is een vluchteling - Dessin David | Northernlights300.org

...opese Unie behoort tot het christendom. 13 miljoen van hen zijn afkomstig van buiten Europa, tegenover 12 miljoen moslims ... God is een vluchteling [e-Book] - David Dessin - (ISBN ... ... . En ook in de huidige vluchtelingenstromen bevinden zich veel christenen. [review] God is een vluchteling - de terugkeer van het christendom in de Lage Landen van de Vlaamse filosoof David Dessin is zo'n boek dat je lang bijblijft. Omdat het iets bloot legt wat zich onder ons afspeelt, maar grotendeels verborgen is. En omdat het je beeld van de werkelijkheid doet kantelen. God is een vluchteling | ISBN 9789463101103 direct en eenvoud ... God is een vluchteling - Dessin David - 9789463101103 ... ... . En omdat het je beeld van de werkelijkheid doet kantelen. God is een vluchteling | ISBN 9789463101103 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 9789463103060 9463103066 God is een vluchteling God is terug en woont in Europa. Ruim de helft van de migranten in de Europese Unie behoort tot het christendom. 13 miljoen van hen zijn afkomstig van b Met 'God is een vluchteling' heeft Dessin volgens de jury een uiterst actueel en relevant boek geschreven. Dessin laat zien dat, anders dan vaak wordt gedacht, een zeer groot deel van de migranten die naar Europa komen tot het christendom behoren. Met hun komst is er op het Europese continent een nieuw soort christendom aan het ontstaan. God is een vluchteling | ISBN 9789463103060 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. God is terug en woont in Europa. Ruim de helft van de migranten in de Europese Unie behoort tot het christendom. 13 miljoen van hen zijn afkomstig van buiten Europa (tegenover 12 miljoen moslims). Ook onder de recente vluchtelingenstromen zijn er veel chr God is een vluchteling direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. RZL: lectuur - God is een vluchteling. Verworven inzichten; In het vroege begin was het Christendom zeer divers, maar nu zijn er opnieuw verschillende strekkingen die samenkomen en steeds meer aanhangers vinden. Er zijn enorm veel Christenen op de vlucht, meer dan de media durft toe te geven. God is een vluchteling toont hoe het geloof weer een plaats zoekt in onze samenleving. David Dessin studeerde filosofie aan de KU Leuven, werkte aan de KU Leuven als onderwijsassistent en is sinds 2011 onderzoeker aan de Universiteit Antwerpen, waar hij werkt rond godsdienst en literatuur. Het e-book God is een vluchteling, geschreven door David Dessin, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Dessin David
DIMENSIE
10,44 MB
BESTANDSNAAM
God is een vluchteling.pdf

OMSCHRIJVING

God is terug en woont in Europa. Meer nog, ruim de helft van de migranten in de Europese Unie behoort tot het christendom. 13 miljoen daarvan zijn afkomstig van buiten Europa - tegenover 12 miljoen moslims. In Vlaanderen is die ontwikkeling zeer zichtbaar. David Dessin beschrijft het verhaal achter de verborgen herkerstening. Zijn zoektocht naar de nieuwe christenen is een wereldreis door duizenden jaren geschiedenis. David Dessin ontmoet Syrisch-orthodoxen uit het Midden-Oosten, mormonen, Seventh-day Adventists uit Ghana en Filippijnse pentecostals, die enkele van de jongste én snelst groeiende bewegingen binnen het christendom vormen. Wereldwijd is het christendom, dat wij nog steeds vooral als een Europese godsdienst zien, aan het groeien. De nieuwe, springlevende christelijke gemeenschappen in Vlaanderen houden geseculariseerde Europese christenen een ongemakkelijke spiegel voor. God is een vluchteling toont hoe het geloof weer een plaats zoekt in onze samenleving David Dessin studeerde filosofie aan de KU Leuven, werkte aan de KU Leuven als onderwijsassistent en is sinds 2011 onderzoeker aan de Universiteit Antwerpen, waar hij werkt rond godsdienst en literatuur. Hij schreef eerder Het Beloofde Land samen met Sylvain De Bleeckere (2014).

Wil je het boek lezen?God is een vluchteling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dessin David. Lezen God is een vluchteling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN