Het slagveld

Het slagveld - Bert Bukman | Northernlights300.org

...ld waar geslacht wordt. Die betekenis kwam vroeger wel voor: dieren die rijp waren voor de slacht, werden in bepaalde streken naar het slachtveld gevoerd ... Het slagveld | Boekenzoeker ... . Français: champ de bataille | Bekijk of het Le o La champ de bataille is. Jou of jouw: jouw slagveld Buigings-e: Mooi of mooie slagveld Groot of grote slagveld Half of halve slagveld Grappig of grappige slagveld Leeg of lege slagveld leuk of leuke slagveld Vet of vette slagveld Snel of snelle slagveld Wit of witte slagveld Klein of kleine slagveld het slagveld zelfst.naamw. Uitspraak: ... Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoeging ... Het slagveld - De Bezige Bij ... .naamw. Uitspraak: ... Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Het laatste slagveld Hoewel de Duitsers er vijfhonderd bunkers bouwden als onderdeel van de Atlantikwall, bleef het in de Tweede Wereldoorlog relatief rustig op Texel. Veel soldaten zagen hun verblijf op het eiland als een soort vakantie, inclusief vriendinnen, zwemwedstrijden en waterski's. Het slagveld. De kanonnen knallen Het grauwe kleurt de lucht Mensen gillen, bloeden, vallen Gezinnen, onschuldig maar geraakt, Slaan massaal op de vlucht Een meisje vraagt haar opa, Waar vluchten we naar toe Opa zegt we gaan het redden Alles komt goed Maar in feite is hij hopeloos, uitgedroogd en moe Hij wil zijn meisje redden Voeden en verzorgen Slagveld [Mil.Woordenboek, spelling van 1861 ``Slagveld``] Het geheele terrein, waarop twee vijandelijke partijen elkander ontmoeten en slag leveren. Wanneer toevallig op denzelfden dag twee korpsen van twee legers verschillende mijlen van elkander verwijderd tot eenen strijd komen, dan strijden zij niet op één slagveld - waar het eenvoudig voorne... Het slagveld is het spectaculaire verslag van de zoektocht naar de oorsprong van dit kabinet. Bert Bukman verdiepte zich in de langdurige formatie die leidde tot het eerste Nederlandse minderheidskabinet sinds mensenheugenis, gedoo...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Bukman
DIMENSIE
12,48 MB
BESTANDSNAAM
Het slagveld.pdf

OMSCHRIJVING

14 oktober 2010 was een historische dag: het kabinet-Rutte stond op de trappen van paleis Huis ten Bosch. Het slagveld is het spectaculaire verslag van de zoektocht naar de oorsprong van dit kabinet. Bert Bukman verdiepte zich in de langdurige formatie die leidde tot het eerste Nederlandse minderheidskabinet sinds mensenheugenis, gedoogd door de meest succesvolle populist sinds de Tweede Wereldoorlog.Persoonlijke verhoudingen bleken tijdens de formatie van groter belang dan politieke verschillen. Leesalles over het verraad van Ab Klink, de provocaties van Geert Wilders en koningin Beatrix, de geheime agenda van Mark Rutte, het uithoudingsvermogen van Maxime Verhagen en de fatale misrekeningen van Job Cohen.Bert Bukman beschrijft de kabinetsformatie nauwgezet en van binnenuit. Zijn gesprekken met vele sleutelfiguren bieden een geheel nieuw perspectief. Want anders dan vaak wordt verondersteld, is de totstandkoming van het kabinet-Rutte een aaneenschakeling van toevalligheden envooralvan de foute inschattingen van tegenstanders.

Wil je het boek lezen?Het slagveld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Bukman. Lezen Het slagveld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN