Jos Burgers over klantgerichtheid

Jos Burgers over klantgerichtheid - Jos Burgers | Northernlights300.org

...rs in één speciale editie. Gedrukt boek ... Jos Burgers over klantgerichtheid - Jos Burgers | Boeken.com ... . Genre Non-Fictie Onderwerpen Bedrijf en Beroep, Direct marketing, Klantgerichtheid, Marketing, CRM Taal Nederlands. Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Jos Burgers over klantgerichtheid bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Jos Burgers is een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid. Jos Burgers houdt zijn publiek een spieg ... Jos Burgers over klantgerichtheid door Jos Burgers (Boek ... ... . Jos Burgers houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Waardoor organisaties en medewerkers in staat zijn om hun klantgerichtheid daadwerkelijk te verbeteren. Jos Burgers over klantgerichtheid Als er van drie boeken in zes jaar tijd ruim honderdduizend exemplaren worden verkocht, dan kan er met recht van bestsellers worden gesproken. Jos Burgers kreeg het voor elkaar met zijn boeken 'Klanten zijn eigenlijk nét mensen!', 'Hondenbrokken' en 'Gek op gaten'. Jos Burgers kreeg het voor elkaar met zijn boeken Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken en Gek op gaten. Het waren de bestverkochte managementboeken van 2006, 2009 en 2012. Een ongekende prestatie. Het geheim achter dit succes is de luchtige en humoristische manier waarop Jos Burgers beschrijft wat klanten nu eigenlijk écht willen. Jos Burgers: bestsellerauteur. Spreker over strategie, management en klantgerichtheid. Burgers verstaat de kunst van het helder en met humor overbrengen van een boodschap. En laat hij nu ook nog echt iets te vertellen hebben. Niet voor niets is hij een veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers....

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Burgers
DIMENSIE
3,44 MB
BESTANDSNAAM
Jos Burgers over klantgerichtheid.pdf

OMSCHRIJVING

Jos Burgers over klantgerichtheid 1e druk is een boek van Jos Burgers uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089651518 Drie bestsellers inn speciale editie Als er van drie boeken in zes jaar tijd ruim honderdduizend exemplaren worden verkocht, dan kan er met recht van bestsellers worden gesproken. Jos Burgers kreeg het voor elkaar met zijn boeken Klanten zijn eigenlijk n t mensen!, Hondenbrokken en Gek op gaten. Het waren de bestverkochte managementboeken van 2006, 2009 en 2012. Een ongekende prestatie. Het geheim achter dit succes is de luchtige en humoristische manier waarop Jos Burgers beschrijft wat klanten nu eigenlijkcht willen. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Waardoor organisaties en medewerkers in staat zijn om hun klantgerichtheid daadwerkelijk te verbeteren. In deze speciale editie zijn de beste columns en verhalen van Jos Burgers gebundeld. Wie van zijn klanten ambassadeurs wil maken start met dit boek!

Wil je het boek lezen?Jos Burgers over klantgerichtheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Burgers. Lezen Jos Burgers over klantgerichtheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN