Desalnietbemind

Desalnietbemind - Annabel Jonk | Northernlights300.org

...oog springt, is het al niet vanwege de intrigerende titel, dan toch zeker wel vanwege de opvallend mooie uitvoering van het boek ... Annabel Jonk Desalnietbemind - bibliotheek.nl ... .Het gaat schrijfster Annabel Jonk (1976) overduidelijk om het boek en de eerste indruk die de lezer van haar eersteling krijgt is alvast bijzonder goed geslaagd; zelf is ze iemand die liever in de schaduw staat. 'Desalnietbemind' is een roman over verlies, verdriet, vriendschap, wraak en geheimen. Hoewel het een debuut is, kun je aan de schrijfstijl van de auteur zien, dat zij gewend is om te schrijven. Het verhaal is opg ... De website van desalniettemin! Muziekbeeldend (op)groeien ... . Hoewel het een debuut is, kun je aan de schrijfstijl van de auteur zien, dat zij gewend is om te schrijven. Het verhaal is opgebouwd uit korte, heldere hoofdstukjes waarbij vlot taalgebruik afgewisseld wordt met mooie beeldende zinnen. "Desalnietbemind" is een woordspeling op het ouderwetse woord "Desalniettemin." In de roman komt het woord in een letterlijk citaat voor. Sophia, de vriendin van Martha, gebruikt het in een dialoog om Martha duidelijk te maken dat overspel helemaal niet zo dramatisch is. (blz. 46)"Vraag je af of je alles wilt weten. Desalnietbemind Welkom bij de leesclub rond Desalnietbemind, de debuutroman van Annabel Jonk (Uitgeverij Brandt). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vr...

INFORMATIE

AUTEUR
Annabel Jonk
DIMENSIE
3,27 MB
BESTANDSNAAM
Desalnietbemind.pdf

OMSCHRIJVING

Kort na het totaal onverwachte overlijden van haar man Victor opent advocate Martha Nieuwland zijn werkruimte. Ze ontdekt niet alleen een schrift met korte verhalen over zijn jongensjaren, maar ook onverklaarbare berichten op zijn telefoon. Gaandeweg ontvouwen zich meer en meer geheimen over zijn leven, niet alleen van voordat ze hem ontmoette, maar ook uit de tijd van hun huwelijk. Martha onderneemt na de ontdekkingen een beladen zoektocht die leidt langs vrienden van vroeger, een hoogleraar filosofie, een oude onderwijzer en forensisch pathologen. De tocht voert haar van Amsterdam naar New York, Boston, Marseille en New Hampshire's White Mountains, in een verwoede poging haar man alsnog te leren kennen en een beklemmende waarheid te onthullen. Desalnietbemind is een roman over liefde, schaamte, vriendschap, wraak, compassie en geheimen die perfect verborgen hadden moeten blijven.

Wil je het boek lezen?Desalnietbemind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annabel Jonk. Lezen Desalnietbemind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN