Vos en Haas - Het dikke boek van Vos en Haas

Vos en Haas - Het dikke boek van Vos en Haas - Sylvia Vanden Heede | Northernlights300.org

...ek. Het is het boek van Vos en Haas. En van Uil en Piep ... Het derde dikke boek van Vos en Haas | Boek.be ... . ... Dat is waar. Dus is dit een heel dik boek. Want elk dier staat er in. Lees maar. Dan zie je het zelf. Dit dikke boek begint met eenvoudige woorden en korte zinnen. Naarmate Vos en Haas en hun buurman Uil meer avonturen beleven, groeit de moeilijkheidsgraad van de tekst zeer geleidelijk van leesniveau AVI start tot AVI M4. Het boek is zo ... Het dikke boek van Vos en Haas - Sylvia Vanden. Voo ... Het dikke boek van Vos en Haas - Sylvia Vanden Heede ... ... ... Het dikke boek van Vos en Haas - Sylvia Vanden. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Dan zie je het zelf. Dit dikke boek begint met eenvoudige woorden en korte zinnen. Naarmate Vos en Haas en hun buurman Uil meer avonturen beleven, groeit de moeilijkheidsgraad van de tekst zeer geleidelijk van leesniveau AVI start tot AVI M4. Vos en Haas Waar is het ijs, Het spel van Jak en Vos en Haas en de Bosbaas in één dik boek. Auteur. Sylvia Vanden Heede. Sylvia Vanden Heede schrijft voor kinderen die net kunnen lezen, maar ook voor oudere kinderen en tieners. Bestel Het dikke boek van Vos en Haas Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 'Ja', zegt Haas. 'Meermin wel.' 'Als Meermin mag, dan mag Pluim ook', vindt Vos. Dat is waar. Dus is dit een heel dik boek. Want elk dier staat er in. Lees maar. Dan zie je het zelf. Dit dikke boek begint met eenvoudige woorden en korte zinnen. Naarmate Vos en Haas en hun buurman Uil meer avonturen beleven, groeit de moeilijkheidsgraad van de ... het dikke boek van vos en haas, werk. werk. Het dikke boek van Vos en Haas. bevat de delen; Vos en Haas, Tot kijk Vos en Haas, Vos en Haas op het eiland. Auteur(s) Sylvia Vanden Heede Illustrator(s) The Tjong-Khing. NUR code(s) 287 Leren lezen Imprint(s) Lannoo Uitgever(s) Terra - Lannoo, Uitgeverij ... Drie boeken van Vos en Haas in één bundel. 'Vos en Haas Waar is het ijs', 'Het spel van Jak en Vos' en 'Haas en de Bosbaas', dat zijn samen 316 bladzijden. Je zou denken dat dat een beginnend lezertje zou afschrikken (mijn dochter zit in groep 4), maar ze sprong letterlijk rond door de kamer toen ik het boek uitpakte. 2006 Het dikke boek van Vos en Haas (Lannoo) 6+ 2006 Maandag Maandag (Lannoo) 2006 Vos en Haas op zoek naar koek (Lannoo) 3+ 2005 Een hoed voor het bal (Lannoo) 3+ 2005 In mijn kop staat alles op zijn hoofd (Lannoo) 12+ 2005 Vos en Haas en de dief van Iek (Lannoo) 8+...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvia Vanden Heede
DIMENSIE
3,26 MB
BESTANDSNAAM
Vos en Haas - Het dikke boek van Vos en Haas.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Vos en Haas. Dit dikke boek begint met eenvoudige woorden en korte zinnen. Naarmate Vos en Haas en hun buurman Uil meer avonturen beleven, groeit de moeilijkheidsgraad van de tekst zeer geleidelijk van leesniveau avi 1 tot avi 4. Het boek is echter zo spannend en grappig, dat de prille lezer dat niet eens merkt!

Wil je het boek lezen?Vos en Haas - Het dikke boek van Vos en Haas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvia Vanden Heede. Lezen Vos en Haas - Het dikke boek van Vos en Haas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN