De Zwaluw, De Kat, De Roos En De Dood

De Zwaluw, De Kat, De Roos En De Dood - Hakan Nesser | Northernlights300.org

...der ruim 25.000 Nederlandse ebooks. Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel ... De zwaluw, de kat, de roos en de dood - Håkan Nesser | e ... ... . Ruim 85.000 ... Håkan Nesser: De zwaluw, de kat, de roos en de dood. Titel: De zwaluw, de kat, de roos en de dood Oorspronkelijke titel: Svalan, katten, rosen, döden (Van Veeteren serie), 2001 Vertaald uit het Zweeds door: Axel Vandevenne Genre: thriller Uitgever: De Geus, 2008 ISBN13: 978-90-445-1001- ISBN: 9789044510010. Commisaris van Veeteren-reeks 9 eBook-De zwaluw, de kat, de roos en de dood - Voordelen vanbookspot ... De zwaluw, de kat, de roos en de dood, Håkan Nesser ... ... . Commisaris van Veeteren-reeks 9 eBook-De zwaluw, de kat, de roos en de dood - Voordelen vanbookspot dé online boekwinkel let op: dit is een ebook. Na aankoop kunt u het ebook direct downloaden lezen kan eenvo. Verzenden. € 7,49 3 mei. '20. Bezoek website 3 mei. '20. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. 1 2 3 Pagina 1 van 3. "Van Veeteren - De Zwaluw De Kat De Roos en de Dood" af Van Veeteren - DVD. På svensk. Undertekster på hollandsk. Genre: Thriller. Udgivet 8/5-2009. Vejer 124 g. De zwaluw, de kat, de roos en de dood - PDF Free Download ... ......

INFORMATIE

AUTEUR
Hakan Nesser
DIMENSIE
10,5 MB
BESTANDSNAAM
De Zwaluw, De Kat, De Roos En De Dood.pdf

OMSCHRIJVING

Als ex-commissaris Van Veeteren de geborgenheid van zijn antiquariaat verlaat om enkele moorden te onderzoeken, raakt hij al snel op het spoor van een dader met meer dan gemiddelde literaire kennis. De aanwijzingen die de moordenaar achterlaat, zijn afkomstig uit zeldzame boeken, onder meer een misdaadroman van Henry Moll uit het begin van de twintigste eeuw, Strangler s Honeymoon. Van Veeteren weet dus dat hij niet met een doorsneemoordenaar te maken heeft.

Wil je het boek lezen?De Zwaluw, De Kat, De Roos En De Dood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hakan Nesser. Lezen De Zwaluw, De Kat, De Roos En De Dood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN