De verborgen macht achter de jehovah's getuigen

De verborgen macht achter de jehovah's getuigen - Robin de Ruiter | Northernlights300.org

...rgen macht achter Jehovah´s getuigen van Robin de Ruiter ... Refoweb | Nooit meer met Jehovah-getuigen praten | Refoweb ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De verborgen macht achter de jehovah's getuigen (0) 19,95. Walter Tessensohn; De lege doctrines van het wachttorengenootschap (0) 13,95. Jeltje van Brug Wilting; Verlost uit de greep van Jehovah s Getuigen (0) 11,83. Frank Krake; De laatste getuige (179) 21,50. Joost Ubbens; In gesprek met Jehova's getuigen (0) 12,42. Www.bouquinistes.fr tweedehands boek, Ruiter, Robin de ... De verborgen macht achter Jehovah´s getuigen door Robin de ... ... . Www.bouquinistes.fr tweedehands boek, Ruiter, Robin de - De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen Bouquinistes.fr Chez bouquinistes.fr vous pouvez acheter et vendre vos livres usagés. À propos de 7000 antiquaire, libraires et particuliers ont commencé devant vous. de Verborgen Macht Achter de Jehovah's Getuigen book. Read reviews from world's largest community for readers. 'Een ongevaarlijk kerkgenootschap, wat opd... De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen 6 Robin de Ruiter, De verborgen macht achter de Jehova's Getuige, p.135 7 Ds. S.P. van Assenbergh, De Valse Godsdienst der Jehova's Getuigen, p. 36, 37 8 Raymond Frans, Gewetensconflict, p.120 Sinds een wijziging van inzicht ("nieuw licht") in 1996 wordt vervangende dienst gezien als een vorm van belasting.[79] Het Wachttorengenootschap - De verborgen macht achter de Jehovah´s getuigen book. Read reviews from world's largest community for readers. 'Een ongevaarl... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Ruiter, Robin de - De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. DE VERBORGEN MACHT ACHTER DE JEHOVAH'S GETUIGEN . In een uitstekend geinformeerd en verhelderend boek met bovenstaande titel, geef Robin de Ruiter een onvoorstelbaar, schrikbarend beeld van de duistere machten achter deze organisatie. 'Een ongevaarlijk kerkgenootschap, wat opdringerig wellicht, maar niet zo hinderlijk als vroeger.' De verborgen macht achter de Jehovah's getuigen: Jehovah's getuigen tussen vrijmetselarij, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Robin de Ruiter
DIMENSIE
10,11 MB
BESTANDSNAAM
De verborgen macht achter de jehovah's getuigen.pdf

OMSCHRIJVING

'Een ongevaarlijk kerkgenootschap, wat opdringerig wellicht, maar niet zo hinderlijk als vroeger.' Dat lijkt de algemene mening te zijn over de Jehovah's Getuigen - de leden van het Wachttorengenootschap.Onderzoeker Robin de Ruiter ontdekte tijdens zijn verblijf en studie in Spanje dat dit Genootschap helemaal niet zo ongevaarlijk is. Hij infiltreerde - als kandidaat lid - in een Vergadering van Jehovah's Getuigen en leerde hun organisatie van zeer nabij kennen. Nadien schreef hij een waarschuwend boek, dat eerst in het Spaans verscheen (Mexico 1994). Het was de aanleiding voor honderden, zo niet duizenden Jehovah's Getuigen om het Genootschap te verlaten. Iets dergelijks gebeurde toen het boek in het Duits verscheen.Voor de Nederlandse vertaling is het boek herzien en geactualiseerd, maar even onrustbarend als het origineel, als het gaat om de betrokkenheid van het Wachttorengenootschap bij het nazi-regime, bij de vrijmetselarij, bij de politiek, om maar te zwijgen van de geraffineerde gedachtencontrole. Het schokkendst zijn wellicht de occulte tekens en afbeeldingen die in onschuldig ogende illustraties van het Wachttorengenootschap verwerkt zijn en waarvan vele in dit boek zijn afgedrukt.Dit boek is eerder verschenen bij uitgeverij Gideon onder de naam De verborgen macht achter de Jehovah´s getuigen.

Wil je het boek lezen?De verborgen macht achter de jehovah's getuigen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robin de Ruiter. Lezen De verborgen macht achter de jehovah's getuigen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN