Middagzwemmers

Middagzwemmers - Jocelyn Vreugdenhil | Northernlights300.org

...ek gaat naar een donor Charlie opnameleider ... 'Middagzwemmers': "Geloofwaardige roman in een heldere ... ... ... De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor. Charlie, opnameleider bij een kookprogramma, en Sanne, carrièrevrouw op de Zuidas, zijn gelukkig samen. Tot ze besluiten samen een kind te krijgen. Vol vertrouwen beginnen ze aan de zoektocht naar een ... Middagzwemmers zal bij lezers die in een gelijkwaardige situatie zitten herkenbare taferelen oproepen. Voor de andere lezers geeft het een boeien ... Recensie: Middagzwemmers - Chicklit ... . Voor de andere lezers geeft het een boeiende inkijk in een thematiek die te weinig aan bod komt in de literaire fictie. Meer recensies van Sigried. Middagzwemmers is een heerlijk boek voor een zomerse middag. Door de vlotte schrijfstijl van Jocelyn Vreugdenhil las ik het boek in één ruk uit. Achter de prachtige cover wacht je een bijzonder intiem verhaal over de kinderwens van een lesbisch koppel. De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor. Charlie, opnameleider bij een kookprogramma, en Sanne, carrièrevrouw op de Zuidas, zijn gelukkig samen. Tot ze besluiten samen een kind te krijgen. Vol vertrouwen beginnen ze aan de zoektocht naar een donor. Maar hoe vind je de juiste? Hoe vind je er ... Middagzwemmers direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Bestel Middagzwemmers eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies We leren Sanne kennen als ze zichzelf bestudeert in een ruit vlak voordat ze een vrouwencafé binnengaat. Ze voelt zich duidelijk niet helemaal op haar plek, weg van de omgeving waar ze zich wel als een vis in het water voelt: de Zuidas. Toch is......

INFORMATIE

AUTEUR
Jocelyn Vreugdenhil
DIMENSIE
6,18 MB
BESTANDSNAAM
Middagzwemmers.pdf

OMSCHRIJVING

De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor.De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor.Charlie, opnameleider bij een kookprogramma, en Sanne, carrièrevrouw op de Zuidas, zijn gelukkig samen. Tot ze besluiten samen een kind te krijgen. Vol vertrouwen beginnen ze aan de zoektocht naar een donor. Maar hoe vind je de juiste? Hoe vind je er überhaupt een?En met de uitgesproken kinderwens duiken allerlei issues op: Sanne twijfelt diep in haar hart, Charlie raakt juist steeds meer geobsedeerd door het moederschap. Terwijl Charlie zich in de armen stort van haar boho-vriendin Amber, bijt Sanne zich vast in haar werk en drijven de twee steeds verder uit elkaar. Maar echte liefde laat zich niet zomaar wegsturen, als je er maar voor openstaat.

Wil je het boek lezen?Middagzwemmers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jocelyn Vreugdenhil. Lezen Middagzwemmers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN