Tijdloos - gevangen in woorden

Tijdloos - gevangen in woorden - Paul Sloots | Northernlights300.org

...lwassene die om moet gaan met rouw, tot een hulpverlener die ... bol.com | GEVANGEN WOORDEN (ebook), Ginny L. Yttrup ... ... ... Tijdloos - gevangen in woorden. Omschrijving: Deze rijke verzameling gedichten is het resultaat van maar liefst veertig jaar inspiratie. Het vindt zijn weerslag in sterk gecondenseerde vorm. Een boek over kindermishandeling, de effecten ervan, rouw, hoop, groei en verandering en plan van aanpak.. GEVANGEN WOORDEN (Paperback). De tienjarige Kaylee Wren praat niet meer sinds haar aan drugs verslaafde moeder haar aan haar lot overliet bij een... 5-feb-2019 - Bekijk het bord 'bemoedigende woorden' van t ... Tijdloos - gevangen in woorden van Paul Sloots | Boek en ... ... ... 5-feb-2019 - Bekijk het bord 'bemoedigende woorden' van tcdanen, dat wordt gevolgd door 146 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Woorden, Inspirerende citaten, Spreuken. Soms denk ik dat ik er al ben. Ik heb 'het' gevonden. Mijn flow.. Dan is daar een lang gesprek. Woorden. Zoveel woorden. Ze galmen na in mijn hoofd. Lerende, ondersteunende woorden. Maar toch, een hoeveelheid aan woorden. Ik voel me erin gevangen. Ik kijk ernaar, maar ze willen nog niet verdwijnen. Ik kan niets… Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Sloots
DIMENSIE
11,94 MB
BESTANDSNAAM
Tijdloos - gevangen in woorden.pdf

OMSCHRIJVING

Deze rijke verzameling gedichten is het resultaat van maar liefst veertig jaar inspiratie. Het vindt zijn weerslag in sterk gecondenseerde vorm. Het gevolg is een interactieve bundel waarin de lezer moeiteloos meegroeit met de dichter: van een mishandeld kind dat angstig Sinterklaas bezoekt tot een volwassene die om moet gaan met rouw, tot een hulpverlener die in het werken 'het verleden los kan laten'. Daarbij maakt hij tijd voor mededogen, een groot goed. De gedichten snijden onderwerpen aan waarmee eenieder te maken krijgt in zijn of haar levensloop, en ze zijn daardoor verrassend genoeg geruststellend. De persoonlijke schrijfstijl, soms juist een tikje abstract, verbindt de gedichten met elkaar en vormt de overkoepelende kracht van deze bundel, van triviaal tot diepgaande observatie, analyse en maatschappijkritiek.

Wil je het boek lezen?Tijdloos - gevangen in woorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Sloots. Lezen Tijdloos - gevangen in woorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN