Doet dat tot Mijn gedachtenis

Doet dat tot Mijn gedachtenis - Westerink, J. | Northernlights300.org

...n mijn rechterhand, totdat Ik uw vijanden neerleg als een voetbank voor uw ... Elshout, ds. A.: Doet dat tot Mijn gedachtenis - Van der ... ... ... Doet dat tot mijn gedachtenis (Bindwijze overig). Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... Tot twee keer toe lezen we, dat Jezus tegen zijn discipelen zegt: doe dat tot Mijn gedachtenis. En wat zegt Jezus daarmee? Twee dingen, denk ik. Als je het avondmaal vie ... PDF doet dat tot Mijn gedachtenis - rehobothbarendrecht.nl ... . En wat zegt Jezus daarmee? Twee dingen, denk ik. Als je het avondmaal viert, zul je Mij dan niet vergeten? Er was een vertrouwensband ontstaan tussen Jezus en zijn leerlingen. Een liefdesband. Wat zal ik tot u zeggen? Zal ik u prijzen? Op dit punt prijs ik niet. 23 Want zelf heb ik bij overlevering van de Here ontvangen, wat ik u weder overgegeven heb, dat de Here Jezus in de nacht, waarin Hij werd overgeleverd, een brood nam, 24 de dankzegging uitsprak, het brak en zeide: Dit is mijn lichaam voor u, doet dit tot mijn gedachtenis. Dat zal een bijzondere dag zijn voor ware christenen en geïnteresseerden, want we lezen in 1 Korinthiërs 11:23-25 dat „Jezus in de nacht waarin hij overgeleverd zou worden, een brood nam en, na gedankt te hebben, het brak en zei: 'Dit betekent mijn lichaam, dat ten behoeve van u is. Blijft dit tot mijn gedachtenis doen.' Doet dat tot Mijn gedachtenis, van J. Westerink Artikelnummer: 9789033124396. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Doet dat tot Mijn gedachtenis van J. Westerink voor €19.50 - Het klassieke avondmaalsformulier is één van de juweeltjes die de kerken in ons land hebben meegekregen als een erfenis uit de Reformatie. De schrijver van dit boek was er uiteraard mee bekend. Hoe vaak las hij het niet rond een Avondmaalsbediening... Doet dat tot Mijn gedachtenis Iets over het werkzaam zijn met het Heilig Avondmaal des Heeren. ISBN of EAN code: 90-331-1289-2. ds. A. Elshout. Paperback. 138 blz. Den Hertog, 1998, 2e druk. Gewicht: 250 gram. Prijs is exclusief verzendkosten. Tweedehands/boek is in goede staat doet dat tot Mijn gedachtenis Lukas 22 : 19 . Author: Baaij Created Date: 3/28/2020 10:18:27 AM WESTERIN...

INFORMATIE

AUTEUR
Westerink, J.
DIMENSIE
6,28 MB
BESTANDSNAAM
Doet dat tot Mijn gedachtenis.pdf

OMSCHRIJVING

Het klassieke avondmaalsformulier is één van de juweeltjes die de kerken in ons land hebben meegekregen als een erfenis uit de Reformatie. De schrijver van dit boek was er uiteraard mee bekend. Hoe vaak las hij het niet rond een Avondmaalsbediening in zijn gemeente.In zijn laatste gemeente, de Christelijke Gereformeerde Kerk van Urk (Maranatha), die hij ook al eerder gediend had, kreeg hij de vraag om in de leerdiensten in plaats van de Heidelbergse Catechismus eens het avondmaalsformulier te behandelen. Met enige aarzeling stemde hij daarin toe. Hij heeft er geen spijt van gehad. De rijkdom van het formulier was tot onderwijs en zegen.Genoemde preken liggen ten grondslag aan dit boek, al is het geen boek met preken. In 25 korte hoofdstukken wordt het avondmaalsformulier op de voet gevolgd. Het is de hartelijke wens van de schrijver dat de lezer de schat van dit formulier mag zien opengaan en hij of zij gezegend zal worden door het pastorale onderwijs dat de kerk van de Reformatie aan ons heeft doorgegeven. Het formulier bevat het volle Evangelie, vol van diepe ernst en rijke vertroosting.

Wil je het boek lezen?Doet dat tot Mijn gedachtenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Westerink, J.. Lezen Doet dat tot Mijn gedachtenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN