Een psychose door therapeutische training

Een psychose door therapeutische training - Carlos Monteiro | Northernlights300.org

... x 155 mm x 8 mm : Gewicht: 292 gr : Bindwijze Een psychose door therapeutische training Een verslag van binnenuit en De Kracht ... Patientervaringsverhalen: AANDOENING: Psychose ... . Carlos Monteiro . Carlos Monteiro studeerde Psycho Sociaal Werk toen hij in het kader van zijn opleiding deelnam aan een therapeutische trainingsweek. Hij kon toen ... Vergelijken - Een psychose door therapeutische training, Een verslag van binnenuit en De Kracht (Carlos Monteiro) (2017) ISBN: 9789402121070 - Carlos Monteiro studeerde Psycho Sociaal Werk toen hij in het kader van zijn opleiding deelnam aan een… Een psychose door therapeutische training. Carlos Monteiro studeerde Psycho Sociaal Werk toen hij in het kader van zijn opleiding deelnam aan een therapeutische trainin ... Monteiro, Carlos - Een psychose door therapeutische training ... . Carlos Monteiro studeerde Psycho Sociaal Werk toen hij in het kader van zijn opleiding deelnam aan een therapeutische trainingsweek. Hij kon toen nog niet vermoeden dat deze training zijn leven, zijn toekomst en zijn dromen totaal overhoop zou gooien. Na een turbulente jeugd bij familie op Kaapverdië en in Portugal, groeit Carlos op tot een ... Buy Een psychose door therapeutische training: Een verslag van binnenuit en De Kracht 01 by Carlos Monteiro (ISBN: 9789402121070) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Scopri Een psychose door therapeutische training: Een verslag van binnenuit en De Kracht di Carlos Monteiro: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Noté /5: Achetez Een psychose door therapeutische training: Een verslag van binnenuit en De Kracht de Monteiro, Carlos: ISBN: 9789402121070 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Een psychose door therapeutische training . Een verslag van binnenuit en ... Maar ondanks zijn stevige basis en kennis, komt hij zelf terecht in een allesoverheersende psychose. Monteiro ... geneeswijzen in de psychiatrie.Maar bovenal geeft hij een unieke inkijk in hoe ontwrichtend en verwarrend het is om een psychose door te maken ... Een psychose door therapeutische training - Carlos. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Metacognitieve Training (MCT) is een nieuwe benadering van de behandeling van positieve schizofr...

INFORMATIE

AUTEUR
Carlos Monteiro
DIMENSIE
5,94 MB
BESTANDSNAAM
Een psychose door therapeutische training.pdf

OMSCHRIJVING

Carlos Monteiro studeerde Psycho Sociaal Werk toen hij in het kader van zijn opleiding deelnam aan een therapeutische trainingsweek. Hij kon toen nog niet vermoeden dat deze training zijn leven, zijn toekomst en zijn dromen totaal overhoop zou gooien.Na een turbulente jeugd bij familie op Kaapverdië en in Portugal, groeit Carlos op tot een leergierige student in Amsterdam. Mede door het Christelijk Rationalisme wil Monteiro hulpverlener worden. Maar ondanks zijn stevige basis en kennis, komt hij zelf terecht in een allesoverheersende psychose. Monteiro beschrijft hoe hij dit heeft ervaren, hoe hij weer grip kreeg op zijn leven. Nu, bijna twintig jaar later, geeft hij een kritische blik op psychologische trainingen en de psychosociale hulpverlening. Hij laat zien dat psychoses breder gezien moeten worden dan tot dusver gebruikelijk is. Hij pleit voor verandering van beleid in de geestelijke gezondheidszorg en een beter behandelplan. Carlos laat zien dat hij een voorstander is van geestelijke gezondheidszorg in combinatie met alternatieve geneeswijzen in de psychiatrie.Maar bovenal geeft hij een unieke inkijk in hoe ontwrichtend en verwarrend het is om een psychose door te maken.

Wil je het boek lezen?Een psychose door therapeutische training in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carlos Monteiro. Lezen Een psychose door therapeutische training Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN