Effectief aanmodderen

Effectief aanmodderen - Lennart Klipp | Northernlights300.org

...rt Klipp, Murk Van Leyden, koopt u bij Boeken ... Effectief aanmodderen : als zoeken naar geluk je niet ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 EFFECTIEF AANMODDEREN. 7 PROLOOG Mijn psychiater heeft weleens tegen mij gezegd dat ik, als er een diploma voor vluchtgedrag te behalen was, inmiddels cum laude afgestudeerd had kunnen zijn en er een proefschrift over zou kunnen schrijven. Want ik heb zo'n beetje Effectief aanmodderen in acht stappen. Maar wat kunnen we dan wel doen? Volgens Le ... bol.com | Effectief aanmodderen, Lennart Klipp ... ... . Maar wat kunnen we dan wel doen? Volgens Lennart is het belangrijk dat we ons ongeluk ondergaan om ons uiteindelijk beter te voelen (hopelijk). Hij legt uit dat er acht fases zijn van effectief aanmodderen en vertelt per fase wat er met ons gebeurt. Effectief Aanmodderen. Wat doe je als het tegenzit? Dat is dé vraag die elk zelfhulpboek probeert te beantwoorden. Mindfulness, in je kracht gaan staan, omdenken en je eigen succes of geluk maken, zijn zomaar een aantal van de oplossingen die deze boeken bieden. Ze laten je geloven dat last en gedoe er niet hoeven te zijn. Als je maar aan jezelf werkt, de uitdaging aangaat en vooral niet bij ... Wat doe je als het tegenzit? Dat is dé vraag die elk zelfhulpboek probeert te beantwoorden. Mindfulness, in je kracht gaan staan, omdenken en je eigen succes of geluk maken, zijn zomaar een aantal van de oplossingen die deze boeken bieden. Ze laten je geloven dat last en gedoe er niet hoeven te zijn. Als je maar aan jezelf werkt, de uitdaging aangaat en vooral niet bij de pakken neerzit. Maar ... In de PAO-cursus Effectief leesonderwijs koppelt Beatrijs Brand de theorie van leesonderwijs en dyslexie aan voorbeelden en casuïstiek van cursisten en geeft aan de hand daarvan tips en handvatten voor wat werkt. Daarnaast gaat ze in op veel toegepaste methoden die niet werken. Effectief aanmodderen Paperback Categorie: Boeken > Boek Afbeelding van Effectief aanmodderen Paperback met EAN 9789081814331 bekijk meer afbeeldingen op wehkamp.nl → Beste koop: € 20,00 bij ... Effectief aanmodderen Lennart Klipp • Boek • paperback. Samenvatting . Wat doe je als het tegenzit? Dat is dé vraag die elk zelfhulpboek probeert te beantwoorden. Mindfulness, in je kracht gaan staan, omdenken en je eigen succes of geluk maken, zijn zomaar een aantal van de oplossingen die deze boeken bieden. Verwacht in Effectief Aanmodderen: als zoeken naar geluk je niet gelukkig maakt dus geen eenvoudig stappenplan of gouden regelvoor de weg naar succes. 'Ik voelde bij mezelf steeds...

INFORMATIE

AUTEUR
Lennart Klipp
DIMENSIE
10,52 MB
BESTANDSNAAM
Effectief aanmodderen.pdf

OMSCHRIJVING

Wat doe je als het tegenzit? Dat is dé vraag die elk zelfhulpboek probeert te beantwoorden. Mindfulness, in je kracht gaan staan, omdenken en je eigen succes of geluk maken, zijn zomaar een aantal van de oplossingen die deze boeken bieden. Ze laten je geloven dat last en gedoe er niet hoeven te zijn. Als je maar aan jezelf werkt, de uitdaging aangaat en vooral niet bij de pakken neerzit. Maar wat doe je als dat allemaal niet lukt?Het antwoord is even simpel als confronterend: we hebben om te gaan met onze last. Omgaan met last is ermee leren leven en vooral: ermee aanmodderen. Dat is ingewikkeld, vervelend en zwaar. Er zit bovendien een taboe op, in deze tijd waarin vooral succes en geluk centraal staan. Toch is aanmodderen iets heel natuurlijks en het leidt, als we het aangaan, paradoxaal genoeg tot nieuwe energie en motivatie. Dit boek laat je zien hoe dat werkt.

Wil je het boek lezen?Effectief aanmodderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lennart Klipp. Lezen Effectief aanmodderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN