God bestaat niet en Jezus is zijn zoon

God bestaat niet en Jezus is zijn zoon - Klaas Hendrikse | Northernlights300.org

...g beschadigd raken en misschien zelfs tot een einde komen ... Is het bestaan van Jezus archeologisch aantoonbaar ... ... ." Maar ook buiten de kerkmuren om is de vraag of Jezus echt bestaan heeft, relevant, vindt Lietaert Peerbolte. God bestaat niet en Jezus is zijn zoon Klaas Hendrikse . Na het uitkomen van zijn vorige boek, het succesvolle Geloven in een God die niet bestaat, werd hem veelvuldig de volgende vraag gesteld: En Jezus dan? Eigenlijk had Klaas Hendrikse geen zin om een boek over Jezus te schrijven: Er is over hem al meer geschreven dan een mens in zijn leven ... Jezus Christus of Jezus van Nazareth (betekenis naam: ... God bestaat niet en Jezus is zijn zoon - Zinweb ... ... Jezus Christus of Jezus van Nazareth (betekenis naam: Jezus; Verlosser. Christus; Gezalfde) was een bijzondere Joodse man die ongeveer tweeduizend jaar geleden leefde. Volgens het christendom is Hij de Zoon van God. In de islam gelooft men dat Jezus (daar kennen ze hem ook wel als Isa) een profeet (boodschapper van God) was, maar wordt Hij niet als de Zoon van God gezien....

INFORMATIE

AUTEUR
Klaas Hendrikse
DIMENSIE
8,78 MB
BESTANDSNAAM
God bestaat niet en Jezus is zijn zoon.pdf

OMSCHRIJVING

Na het uitkomen van zijn vorige boek, het succesvolle Geloven ineen God die niet bestaat, werd hem veelvuldig de volgende vraaggesteld: En Jezus dan? Eigenlijk had Klaas Hendrikse geen zin omeen boek over Jezus te schrijven: Er is over hem al meer geschrevendan een mens in zijn leven kan lezen. Uiteindelijk ging hij overstagen aan de slag met de vraag: Hoe heeft het vroeger toch metmensen zó kunnen gaan dat het met Jezus kon gaan zoals het isgegaan, hoe is het gekomen dat het daarna is gegaan zoals het isgegaan, en hoe gaat het nu met ons? Dit boek is geschreven voormensen die zichzelf niet als ongelovig beschouwen, die proberenhun weg te zoeken in de overtuiging dat er niet niets is, en dieeerder geneigd zijn om te geloven in iets dan in wat in kerkenGod wordt genoemd. Zij zullen er, zo hoopt de auteur, doorgeholpen worden om hun eigen geloofsweg te gaan.

Wil je het boek lezen?God bestaat niet en Jezus is zijn zoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaas Hendrikse. Lezen God bestaat niet en Jezus is zijn zoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN