De kracht van geluk is jezelf te ontdekken.

De kracht van geluk is jezelf te ontdekken. - O.B.P. van Gysel | Northernlights300.org

...cht van geluk is jezelf te ontdekken. (Paperback) ... Positiviteit - Ontdek de kracht van een positieve mindset ... . Het boek bestaat enerzijds uit een verhaal, spiritueel romantisch over iemand in verwarring... De kracht van geluk is jezelf te ontdekken. Het boek bestaat enerzijds uit een verhaal, spiritueel romantisch over iemand in verwarring over het leven. Hij komt een spiritueel meester tegen en praat met hem. Hier komt de oosterse wijsheid in het leven van John Dee. Bestel De kracht van geluk is jezelf te ontdekk ... Gedachten kracht is de sleutel tot jouw geluk - Just Be You ... . Bestel De kracht van geluk is jezelf te ontdekken. van O.B.P. Van Gysel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De kracht van geluk is jezelf te ontdekken. Tai-Chi-Tao Orvangy • Boek • paperback. Samenvatting . Het boek bestaat enerzijds uit een verhaal, spiritueel romantisch over iemand in verwarring over het leven. Hij komt een spiritueel meester tegen en praat met hem. De kracht van geluk is jezelf te ontdekken Het boek bestaat enerzijds u...

INFORMATIE

AUTEUR
O.B.P. van Gysel
DIMENSIE
3,20 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van geluk is jezelf te ontdekken..pdf

OMSCHRIJVING

Het boek bestaat enerzijds uit een verhaal, spiritueel romantisch over iemand in verwarring over het leven. Hij komt een spiritueel meester tegen en praat met hem. Hier komt de oosterse wijsheid in het leven van John Dee. Gesprekken en inzichten over allerlei onderwerpen in het dagelijkse leven.Ook leert hij zich te ontspannen door allerlei oefeningen te leren en te doen, die verborgen zitten in de tekst. Centraal staan de vijf elementen Tai-Chi-Tao ''Whu Shing'' , die goed gedocumenteerd beschreven en gefotografeerd zijn. Enerzijds ontspannen lezen, anderzijds actief oefenen. Het boek helpt je om genuanceerder om te gaan met jezelf, je omgeving, het leven.

Wil je het boek lezen?De kracht van geluk is jezelf te ontdekken. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur O.B.P. van Gysel. Lezen De kracht van geluk is jezelf te ontdekken. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN