Onrecht op de Vennehoeve

Onrecht op de Vennehoeve - Clemens Wisse | Northernlights300.org

...n Retourzendingen en bestellingen. Probeer ... Onrecht op de Vennehoeve (Large print book, 2006 ... ... . Prime Winkel-wagen. Kindle Store. Zoek Zoeken Hallo ... Onrecht op de Vennehoeve direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Lees „Onrecht op de Vennehoeve" door Clemens Wisse verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Marie Balter leert in korte tijd zowel de student Han ten Brechtschaete als Gerrit Overveen kennen. Ze trouwt met Gerrit... Onrecht op de Ve ... Onrecht op de Vennehoeve van Clemens Wisse | Boek en ... ... . Ze trouwt met Gerrit... Onrecht op de Vennehoeve bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Bestel Onrecht op de Vennehoeve van Clemens Wisse. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Onrecht op de Vennehoeve | ISBN 9789020534511 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Onrecht op de Vennehoeve. Marie Balter leert in korte tijd zowel de student Han ten Brechtschaete als Gerrit Overveen kennen. Ze trouwt met Gerrit als ze erachter komt dat ze zwanger is en zeven maanden later wordt dochter Rika geboren. Gerrit begint steeds meer te drinken en dat wordt hem uiteindelijk fataal. Om aan de kost te komen, wordt Marie meid op de Vennehoeve. Onrecht op de Vennehoeve. sluit venster. Recensie. Marie Balter leert in korte tijd zowel de student Han ten Brechtschaete als Gerrit Overveen kennen. Ze trouwt met Gerrit als ze erachter komt dat ze zwanger is en zeven maanden later wordt dochter Rika geboren. Marie Balter leert in korte tijd zowel de student Han ten Brechtschaete als Gerrit Overveen kennen. Ze trouwt met Gerrit als ze erachter komt dat ze zwanger is en zeven maanden later wordt dochter Rika geboren. Gerrit begint steeds meer te drinken en dat wordt hem uiteindelijk fataal. Om aan de kost te komen, wordt Marie meid op de Vennehoeve. Marie Balter leert in korte tijd zow...

INFORMATIE

AUTEUR
Clemens Wisse
DIMENSIE
6,21 MB
BESTANDSNAAM
Onrecht op de Vennehoeve.pdf

OMSCHRIJVING

Marie Balter leert in korte tijd zowel de student Han ten Brechtschaete als Gerrit Overveen kennen. Ze trouwt met Gerrit als ze erachter komt dat ze zwanger is en zeven maanden later wordt dochter Rika geboren. Gerrit begint steeds meer te drinken en dat wordt hem uiteindelijk fataal. Om aan de kost te komen, wordt Marie meid op de Vennehoeve. Marie wordt ziek en Rika neemt haar werk over. Als haar moeder overlijdt, staat de zeventienjarige Rika er helemaal alleen voor. Na een tragische gebeurtenis ontvlucht Rika de hoeve en vindt ze, na een nachtelijke omzwerving, onderdak bij de ‘snoeker’, een gevreesde zonderling. Rika heeft geen idee wie deze man is, maar hij ziet een treffende gelijkenis met iemand die hij ooit kende.Clemens Wisse debuteerde in 1991 en heeft sindsdien een behoorlijke boekenplank gevuld. Zijn streekromans geven een inkijkje in de boerenwereld in de late negentiende eeuw, waarin de rangen en standen vaststonden, maar de harten zich niet lieten beteugelen.

Wil je het boek lezen?Onrecht op de Vennehoeve in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clemens Wisse. Lezen Onrecht op de Vennehoeve Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN