Wat hebben ze nu weer bedacht?

Wat hebben ze nu weer bedacht? - Johanna Kroon | Northernlights300.org

...at hebben ze nú weer bedacht. Terecht staan er in de titel een vraagteken en een uitroepteken ... Wat hebben ze nu weer bedacht? - Johanna Kroon ... ... . Want jij weet dondersgoed wat ze nu precies hebben bedacht, daarvoor geldt het uitroepteken. Maar je zet er ook je vraagtekens bij. 'Wat hebben ze nú weer bedacht?!' bevat niet de zoveelste verandermethode met bijbehorend stappenplan. Het laat u kennismaken met een houding die uw kansen op succesvol veranderen vergroot, ongeacht het type organisatie, uw veranderdoel, de fase waar het proces in zit of de verandermethode die u volgt. Wat hebben ze nu weer bedacht bevat niet de zoveelste verandermethode met bijbehorend stappe ... PDF Wathebbenzenú weer bedacht?! ... . Wat hebben ze nu weer bedacht bevat niet de zoveelste verandermethode met bijbehorend stappenplan. Het laat u kennismaken met een houding die uw kansen op succesvol veranderen vergroot, ongeacht het type organisatie, uw veranderdoel, de fase waar het proces in zit of de verandermethode die u volgt. Wat hebben ze nú weer b...

INFORMATIE

AUTEUR
Johanna Kroon
DIMENSIE
12,72 MB
BESTANDSNAAM
Wat hebben ze nu weer bedacht?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat hebben ze nu weer bedacht? 1e druk is een boek van Johanna Kroon uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089651426 Kent u het gevoel dat medewerkers geen zin hebben in weer een verandering? Ziet u regelmatig de energie uit zulke trajecten weglekken? Loopt u tegen weerstand aan, kent u uit eigen ervaring het frustrerende gevoel dat mensen al afhaken voor het veranderproces goed en wel is begonnen? Dit boek biedt een oplossing en een uitweg. Het laat zien hoe u metn simpel principe de kans vergroot dat veranderingen tot een succes worden. Dit principe klinkt u misschien paradoxaal in de oren: u moet het veranderdoel op de tweede plaats zetten. Richt u eerst op de relaties binnen het team of binnen de organisatie. Relatie eerst, veranderdoel daarna. Wat hebben ze nu weer bedacht bevat niet de zoveelste verandermethode met bijbehorend stappenplan. Het laat u kennismaken met een houding die uw kansen op succesvol veranderen vergroot, ongeacht het type organisatie, uw veranderdoel, de fase waar het proces in zit of de verandermethode die u volgt. Dit boek is dan ook voor managers, projectleiders, communicatiemanagers en -medewerkers, adviseurs en iedereen die in een organisatie dingen wil veranderen. Of het nu gaat om profit- of not-for-profitorganisaties.

Wil je het boek lezen?Wat hebben ze nu weer bedacht? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johanna Kroon. Lezen Wat hebben ze nu weer bedacht? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN