Praktische hints voor de Osho Zen tarot

Praktische hints voor de Osho Zen tarot - Donna van der Steeg | Northernlights300.org

...vendig wil houden en zijn/haar inzichten wil verbreden en verdiepen ... Coachen met de Osho Zen Tarot door Donna van der Steeg ... ... . Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Dit boek, Praktische Hints voor de Osho Zen Tarot, wil daaraan tegemoet komen. Op basis van de vele cursussen en workshops die ik gegeven heb en blijf aanbieden, heb ik een aantal topics gekozen waarvan ik weet dat er behoefte aan uitleg over bestaat. Ze geven je een dieper inzicht in jezelf als je met de Osho Zen T ... OSHO Zen Tarot - bol.com | de winkel van ons allemaal ... . Ze geven je een dieper inzicht in jezelf als je met de Osho Zen Tarot kaarten werkt. Dit boek, Praktische Hints voor de Osho Zen Tarot, wil daaraan tegemoet komen. Op basis van de vele cursussen en workshops die ik gegeven heb en blijf aanbieden, heb ik een aantal topics gekozen waarvan ik weet dat er behoefte aan uitleg over bestaat. Ze geven je een dieper inzicht in jezelf als je met de Osho Zen Tarot kaarten werkt. De Osho Zen Tarot is een doorgaand avontuur en daarom ontstaat er telkens een honger naar nieuwe inz...

INFORMATIE

AUTEUR
Donna van der Steeg
DIMENSIE
10,22 MB
BESTANDSNAAM
Praktische hints voor de Osho Zen tarot.pdf

OMSCHRIJVING

De Osho Zen Tarot is een doorgaand avontuur en daarom ontstaat er telkens een honger naar nieuwe inzichten en verdieping.Dit boek, Praktische Hints voor de Osho Zen Tarot, wil daaraan tegemoet komen. Op basis van de vele cursussen en workshops die ik gegeven heb en blijf aanbieden, heb ik een aantal topics gekozen waarvan ik weet dat er behoefte aan uitleg over bestaat. Ze geven je een dieper inzicht in jezelf als je met de Osho Zen Tarot kaarten werkt. Ook anderen zal het ten goede komen als je voor hen een duiding doet, omdat je begrip van de levensstroming Zen en van de kaarten zich verdiept heeft. Mijn devies op basis van ervaring is: dichtbij de inhoud van de posities van de kaarten blijven en ook bij de betekenis van de Osho Zen Tarot kaarten zelf. Echter: soms zijn breder perspectieven nodig en die worden in dit boek behandeld.De volgende onderwerpen komen, onder meer, aan bod:* De Osho Zen Tarot stelt je vraag opnieuw, met 2 uitgewerkte legpatronen* Het interpreteren van de Feodale of Koninklijke kaarten* Het gewicht dat de diverse Osho Zen Tarot kaarten hebben* Specifieke kaarten als 'Exhaustion/Uitputting' en 'Inner Voice/Innerlijke stem' met huneigen bijzonderheden* Het duiden van speciale kaarten als 'Laziness/Luiheid' en 'Sorrow/Verdriet'* Het uitnodigende gebaar van de Osho Zen Tarot, waarbij niets opgelegd wordt* Support bij Letting Go in het leven, met een daarbij aansluitend legpatroon* Meer Avontuur in je leven brengen, met een specifieke layoutDit boek geeft een nieuwe dimensie aan je huidige manier van interpreteren van deOsho Zen Tarot. Vergroting van inzicht geeft vreugde omdat je mogelijkheden verruimdworden. Ontwikkeling maakt blij omdat bepaalde, aanvankelijk moeizame, processengemakkelijker gaan lopen. En dat is waar Zen helemaal voor is, getuige een van de kernuitgangspunten: Easy is Right, Right is Easy.Heel veel plezier met het verder exploreren van de Osho Zen Tarot!drs. Donna van der Steeg is Psychologe en laat zich daarnaast vooral inspireren door Actieve Meditatie en de inzichten van de Verlichte Meester Osho. Ze werkt als docent 'Psychologie en Coachen' en meditatietrainster. Naast privé consulten geeft Donna in diverse steden in Nederland cursussen en workshops in de vergroting van het bewustzijn via verschillende methodes.Een van haar zeer geliefde instrumenten is de Osho Zen Tarot. Ze heeft in dit kader de boeken ''Coachen met de Osho Zen Tarot'' en ''Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot'' geschreven. Voor verdere inspiratie en verdieping is dit nieuwe boek ''Praktische hints voor de Osho Zen Tarot'' ontstaan.Praktische Hints voor de Osho Zen Tarot is een absolute aanrader voor wie het avontuur van de Osho Zen Tarot levendig wil houden en zijn/haar inzichten wil verbreden en verdiepen.

Wil je het boek lezen?Praktische hints voor de Osho Zen tarot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Donna van der Steeg. Lezen Praktische hints voor de Osho Zen tarot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN