(Een) goede raad is duur

(Een) goede raad is duur - Wilma Antes | Northernlights300.org

...duur… "Prioriteiten stellen": om een uur of elf is het tijd voor een hapje van het een of ander ... OCZ Agility 3: goede raad is duur - Review - Tweakers ... . "Anticiperen": want al was honing eten vreselijk prettig, er was toch een ogenblikje, vlak voor je begon, dat nog prettiger was. "Stressbeheersing": om je op je gemak te voelen, … Goede raad is duur Gemeenten houden hun hart vast nu in 2015 grote verantwoordelijkheden wachten. Een kans ... Frieda Both van de G32: 'Een goede adviseur maakt zichzelf overbodig, maar een adviesbureau heeft ook belang bij meer werk. Daarom komt van kennisoverdracht vaak weinig terecht. Goede raad is duur, goede zorg ook. Dat k ... Maison Bellevue - Goede raad is duur ... . Daarom komt van kennisoverdracht vaak weinig terecht. Goede raad is duur, goede zorg ook. Dat kunnen we niet overlaten aan beleidsmakers en zorgverzekeraars. Zonder overheid wisten ze honderd jaar geleden het beste universiteitsziekenhuis ter wereld op te zetten. Honderd jaar overheidsbemoeienis later is er een artsentekort en sluiten we ziekenhuizen. goede raad is duur (=bijna te moeilijk om raad te kunnen geven) goede raad is goud waard (=met goede aanwijzingen kan je heel veel doen) het krieken van de dag/dageraad (=de vroege ochtend) iemands levensdraad afsnijden (=doden) komt tijd komt raad (=als er genoeg tijd overheen gaat, komt de oplossing vanzelf) Dat kunnen bijvoorbeeld alle kandidaten op de lijst van Pascal zijn, maar een mix maken mag ook. Als jij vindt dat de leider van de Le Pen-club toch...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilma Antes
DIMENSIE
11,87 MB
BESTANDSNAAM
(Een) goede raad is duur.pdf

OMSCHRIJVING

In deze roman neem ik u mee naar de gemeente Roodebeek in Limburg. U maakt kennis met de personen die een hoofdrol spelen in dit verhaal. Wie zijn het college van burgemeester en wethouders, de gemeenteraadsleden en ambtenaren? Leer ze kennen met hun eigen karakters en eigenaardigheden en leef mee met de gebeurtenissen die ze doormaken. Na het lezen van deze roman kent u de processen die zich voltrekken in de gemeentelijke politiek al dan niet in de openbaarheid en de worsteling van alle betrokkenen. Iets dergelijks zou zich zo maar in uw eigen gemeente kunnen afspelen!Wilma Antes is jurist en psycholoog en werkt al meer dan vijfentwintig jaar in diverse functies bij diverse gemeenten, de laatste veertien jaar als raadsgriffier.

Wil je het boek lezen?(Een) goede raad is duur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilma Antes. Lezen (Een) goede raad is duur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN