Klare taal

Klare taal - Jan van Coillie | Northernlights300.org

...rklaretaal.nl Kazerneplein 6-2 6822 GJ Arnhem ... Winter 2019 | Het Apotheekteam Magazine - Klare Taal keurmerk ... . vraag onze ... Klare Taal Rendeert in de opleiding geeft tips, voorbeelden en instrumenten voor taal- en vakdocenten, coördinatoren en iedereen die aan taalbeleid wil werken. Struikelen laagtaalvaardige cursisten over vaktermen of begrijpen zij de instructies niet? Logopediepraktijk Klaretaal streeft in haar allroundpraktijk naar de best mogelijke persoonlijke begeleiding op het gebied van communicatie. Klare taal is taal die voor (bijna) iedereen ... OCMW - Klare taal ... . Klare taal is taal die voor (bijna) iedereen te begrijpen moet zijn. Taaldeskundigen noemen dit B1-niveau. Teksten met korte zinnen, makkelijke woorden en een logische opbouw: dat is B1. Zo op het eerste oog niet de stijl die het publiek verwacht een. Recente zoekopdrachten 06:07:18 zelfbouw campers Klare taal plus 1e druk is een boek uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789461054340 Wat Klare taal! is voor beginners, is Klare taal plus voor de gevorderde taalleerders. Lastige grammaticakwesties die in Klare taal! voorkomen, worden in Klare taal plus herhaald en uitgebreider behandeld. Klare taal is taal die voor (bijna) iedereen te begrijpen moet zijn. Taaldeskundigen noemen dit B1-niveau. Teksten met korte zinnen, makkelijke woorden en een logische opbouw: dat is B1. Zo op het eerste oog niet de stijl die het publiek verwacht een uitspraak van de rechter. Toch gaat het ook steeds vaker op een andere manier. Gemeente Oss schrijft alles in Klare Taal. Klare Taal is schrijven op het gemiddelde taalniveau B1. A1 is het laagste niveau en C2 het hoogste. Taalniveau B1 kan bijna iedereen begrijpen. Zo'n 95% van de bevolking. Ook mensen die geen hoge opleiding hebben gehad en voor hun werk nooit hoeven te lezen. En hoger opgeleiden vinden taalniveau B1 vaak ook sneller en makkelijker lezen. Klare taal, Een eigentijdse inleiding op het lezen van de Bijbel, Heerenveen 2007. Over...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan van Coillie
DIMENSIE
10,20 MB
BESTANDSNAAM
Klare taal.pdf

OMSCHRIJVING

Klare taal 1e druk is een boek van Jan van Coillie uitgegeven bij Davidsfonds. ISBN 9789063064402 Bloed, zweet en tranen. Wie schrijft, piekert zich soms suf. Hoe zijn gedachten het best formuleren om de lezer bij de kraag te vatten. En hoe die lezer zonder kleerscheuren door zinnen en redeneringen loodsen? Gelegenheidsschrijver, student, secretaresse, redacteur of verslaggever te velde...: ongetwijfeld bezorgt schrijven - of is het zwoegen? - u wel eens een punthoofd. Misschien slaat u uw lezer om de oren met (te) moeilijke termen. U voelt dat er iets aan uw tekst schort, maar weet niet hoe u dat kan verhelpen? Klare taal. Efficiënt leren schrijven staat boordevol eenvoudige tips om te leren schrijven op maat. Niet te complex, vaag, omslachtig of al te afstandelijk. En met die extra toets levendigheid. Dit basisboek geeft duidelijke taaladviezen, met honderden voorbeelden en praktische oefeningen. Zo krijgt u het in uw vingers om vlot leesbare teksten te schrijven die aantrekkelijk zijn voor een ruim publiek.

Wil je het boek lezen?Klare taal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan van Coillie. Lezen Klare taal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN