Zin en onzin van hersentraining

Zin en onzin van hersentraining - Ilka de Bisschop | Northernlights300.org

... prijs: €15,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis De zin en onzin van vitaminepillen Nu het coronavirus de wereld in z'n greep heeft, neemt de aandacht voor voedingssupplementen toe ... De zin en onzin van een hersenaandoening - Rump Instituut ... ... . Baat het niet, dan schaadt het niet, denken veel mensen. (On)zin van waterontharders. ... andere marktpartijen en particuliere gebruikers van waterontharders. Wij willen u als expert meenemen in een verkorte uitleg van wat een waterontharder doet, hoe het onthardingsproces werkt en welke merkbare effecten het heeft op de gezondheid. 17 vragen Coronavirus De zin en onzin van de 1,5 meter-maatregel: 17 coronavragen beantwoord Beeld Getty Images/iStockphoto. Hoe weet ik of mijn zelfgemaakt mondmasker voldoende beschermt? ... Zin en onzin van hersentraining - devriesboeken.nl ... . 17 vragen Coronavirus De zin en onzin van de 1,5 meter-maatregel: 17 coronavragen beantwoord Beeld Getty Images/iStockphoto. Hoe weet ik of mijn zelfgemaakt mondmasker voldoende beschermt?...

INFORMATIE

AUTEUR
Ilka de Bisschop
DIMENSIE
4,42 MB
BESTANDSNAAM
Zin en onzin van hersentraining.pdf

OMSCHRIJVING

Vette vis eten is goed voor je geheugen. Wie kruiswoordraadsels oplost, blijft langer van fit van geest. Het internet zorgt ervoor dat we ons niet meer kunnen concentreren. Het zijn het soort adviezen en berichten die we bijna dagelijks te horen of te zien krijgen. Maar wat is er nu eigenlijk allemaal van aan? Kun je jezelf echt 'slimmer eten'? Heeft het zin om je hersenen te trainen of haalt dat niets uit? En word je dommer door de hele dag Facebook te checken?Journaliste en schrijfster Ilka De Bisschop zoekt het uit, door zelf voor proefpersoon te spelen. Maandenlang probeerde ze onder wetenschappelijke begeleiding alle tips en tricks uit, om na te gaan wat het effect was op haar hersenen. Meer vette vis of minder suiker? Meer sporten of meer lezen? Een digitale detox of net vaker de computer gebruiken? De resultaten zijn verrassend.Ilka De Bisschop werkt als freelancejournaliste. Ze bracht al eerder twee romans uit bij Houtekiet, Er is tenminste koffie en Ik weet waar je woont. Zin en onzin van hersentraining is haar eerste non-fictieboek.

Wil je het boek lezen?Zin en onzin van hersentraining in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ilka de Bisschop. Lezen Zin en onzin van hersentraining Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN