Geluk is niet te vangen in een zin

Geluk is niet te vangen in een zin - Janneke | Northernlights300.org

...vangen in een zin. Omschrijving: In de loop van mijn ziek zijn heb ik ter ontspanning de gedichten en stukjes tekst geschreven ... Streef niet naar geluk, maar naar zin in je leven ... ... . Nadat ik hier positieve reacties op heb gekregen, besloot ik ze te bundelen en uit te geven. Dit boekje gaat over de ziekte ME/CVS en de gevolgen daarvan. Geluk is niet te vangen in een zin. In de loop van mijn ziek zijn heb ik ter ontspanning de gedichtenen stukjes tekst geschreven. Nadat ik hier positieve reacties op heb gekregen, besloot ik ze te bundelen en uit te geven. Dit boekje gaat over de ziekte ... Geluk teksen en zinnen. Iemand geluk wensen? Bekijk de tips! ... . Nadat ik hier positieve reacties op heb gekregen, besloot ik ze te bundelen en uit te geven. Dit boekje gaat over de ziekte ME/CVS en de gevolgen daarvan. Ik hoop dat er herkenning is voor mede lotgenoten. Daarnaast wil ik mensen die te maken hebben met ME/CVS ... Geluk is niet te vangen in een zin book. Read reviews from world's largest community for readers. In de loop van mijn ziek zijn heb ik ter ontspanning de... In de loop van mijn ziek zijn heb ik ter ontspanning de gedichten en stukjes tekst geschreven. Nadat ik hier positieve reacties op heb gekregen, besloot ik ze te bundelen en uit te geven. Dit boekje gaat over de ziekte ME/CVS en de gevolgen daarvan. Ik hoop dat er herkenning is voor mede lotgenoten. Daarnaast wil ik mensen die te maken hebben met ME/CVS patienten informatie en inzicht geven in ... Geluk is niet te vangen in een zin gedichtenbundel over (over) leven met ME/CVS. Janneke . In de loop van mijn ziek zijn heb ik ter ontspanning de gedichten en stukjes tekst geschreven. Nadat ik hier positieve reacties op heb gekregen, besloot ik ze te bundelen en uit te geven. Dit boekje ... Geluk teksten en zinnen. Wanneer je jouw idee van geluk met iemand anders wil delen, kan het leuk zijn om diegene een berichtje te sturen. Met een k...

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke
DIMENSIE
10,82 MB
BESTANDSNAAM
Geluk is niet te vangen in een zin.pdf

OMSCHRIJVING

In de loop van mijn ziek zijn heb ik ter ontspanning de gedichten en stukjes tekst geschreven. Nadat ik hier positieve reacties op heb gekregen, besloot ik ze te bundelen en uit te geven. Dit boekje gaat over de ziekte ME/CVS en de gevolgen daarvan. Ik hoop dat er herkenning is voor mede lotgenoten. Daarnaast wil ik mensen die te maken hebben met ME/CVS patienten informatie en inzicht geven in hoe het is om te (over)leven met deze invaliderende ziekte. Het boekje is net als ik zelf ben: serieus maar met een aardige dosis humor en positiviteit.

Wil je het boek lezen?Geluk is niet te vangen in een zin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke. Lezen Geluk is niet te vangen in een zin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN