Leven als Jarmund

Leven als Jarmund - Marianne Zwagerman | Northernlights300.org

...uteur: Marianne ... Bestel Leven als Jarmund Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Leven als Jarmund is het verhaal van een vrouw die alles had, alles kwijtraakte en nu, op haar veertigste, ontdekt hoe liefde werkt, tegen de achtergrond van zeiljachten, blauwe oceanen, warme eilanden en het Gooische leven ... Leven als Jarmund - Volt - Singel Uitgeverijen ... . Leven als Jarmund. [Marianne Zwagerman] -- Een vrouw van rond de veertig belandt in een midlife crisis als ze haar topbaan kwijtraakt en haar man haar verlaat. Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for ... Leven als Jarmund is het verhaal van een vrouw die alles had, alles kwijtraakte en nu, op haar veertigste, ontdekt hoe liefde werkt, tegen de achtergrond van zeiljachten, blauwe oceanen, warme eilanden en het Gooische leven. Productinformatie . Binding: Pap ... Leven als Jarmund PDF Online - pianofortefestival.nl ... . Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for ... Leven als Jarmund is het verhaal van een vrouw die alles had, alles kwijtraakte en nu, op haar veertigste, ontdekt hoe liefde werkt, tegen de achtergrond van zeiljachten, blauwe oceanen, warme eilanden en het Gooische leven. Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm ... Marianne Zwagerman (Nederhorst den Berg, 1969) is een Nederlandse schrijfster, columniste en media-entrepeneur.. Loopbaan. Zwagerman was werkzaam in de autobranche voor ze bij de Telegraaf Media Groep kwam. Daar was ze onder meer directeur digitale media en medeverantwoordelijk voor de overname van de website GeenStijl.Zwagerman is medeoprichter van de publieke omroepen PowNed en WNL. 9-dec-2014 - Als gescheiden vrouw overpeinst Maud al zeilend in Griekenland het leven en vooral het leven van haarzelf. Maud heeft een topcarrière achter de rug en kan doen en laten wat ze wil. Ook financieel kan is ze onafhankelijk en hoeft niet om een duizendje of meer of minder na te denken. Maar het leven van een luxe … Leven als Jarmund. Zet op verlanglijst. Bekijk exemplaren. Paperback Vanaf € 6,00 Een webshop is geen carri?re 9789461560506. Ze schopte het als gediplomeerd tweedehands autoverkoper tot omroepbaas....

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Zwagerman
DIMENSIE
9,26 MB
BESTANDSNAAM
Leven als Jarmund.pdf

OMSCHRIJVING

Maud is vrij. Ze heeft tijd en geld genoeg en wil voortaan schaamteloos en onverschrokken leven. Wat zal ze doen? Stapt ze aan boord bij een zeilende miljonair? Of vecht ze nog een laatste keer voor haar Grote Liefde Alec? Leven als Jarmund is het verhaal van een vrouw die alles had, alles kwijtraakte en nu, op haar veertigste, ontdekt hoe liefde werkt, tegen de achtergrond van zeiljachten, blauwe oceanen, warme eilanden en het Gooische leven.

Wil je het boek lezen?Leven als Jarmund in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Zwagerman. Lezen Leven als Jarmund Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN