Rechten en wetten in de bouw

Rechten en wetten in de bouw - Henk van der Wal | Northernlights300.org

...Utrecht, Bouwtechnische, Bouw & Bedrijfskunde ... Samenvatting boek Rechten en wetten in de bouw - Knoowy ... . Vind alle studiedocumenten for Rechten en Wetten in de Bouw van H.A.M. van der Wal Samenvattingen van het boek Rechten en wetten in de bouw (isbn: 9789001822279) - Henk van der Wal geschreven door studenten. Vind het uittreksel of samenvatting voor je studie op Knoowy. Rechten en wetten in de bouw druk 14 9789001729073. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands ... Studieboek: Rechten en wetten in de bouw. - Studieboeken ... ... .nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Samenvatting Rechten en wetten in de bouw en andere samenvattingen voor je studie, geschreven door studenten. Uitgebreide samenvatting van Rechten en wetten in de bouw, 17e druk van Henk van der Wal. ISBN: 9789001822279. Dit uittreksel van Recht... Koop Rechten en wetten in de bouw van Henk Wal, van der met ISBN 9789001841539. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Bestel: Rechten en wetten in de bouw Bestel Rechten en wetten in de bouw met ISBN/EAN 9789001856779 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Duidelijke en uitgebreide samenvatting van Privaatrecht Vastgoed Boek: Rechten en wetten in de bouw & Vastgoedwetgeving Hoofstuk 1 t/m 7 9789001822279 Rechten en wetten in de bouw koop je vanaf 21.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken Rechten en wetten in de bouw. J.a. Remmits. 184 Pagina's. Tegen elk aannemelijk bod af te halen in drouwenermond. Eventueel te verzenden. Kijk ook eens bij mijn overige advertenties. 9789001841539 Rechten en wetten in de bouw koop je vanaf 51.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. BBedrijven in de Bouw en Infra moeten voldoen aan wettelijke verplichtingen. Er zijn ook andere regelingen, als Arbocatalogi en A-bladen, waar rekening mee gehouden moe...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk van der Wal
DIMENSIE
5,84 MB
BESTANDSNAAM
Rechten en wetten in de bouw.pdf

OMSCHRIJVING

Rechten en Wetten in de bouw geeft inzicht in de relevante wet- en regelgeving die van belang is voor (toekomstige) beroepsbeoefenaren in de bouwwereld. De kracht van het boek is dat in hoofdlijnen wordt ingegaan op zowel bestuursrechtelijke- als privaatrechtelijke aspecten van het bouwrecht. Het boek wordt gepresenteerd in een beknopte en duidelijk leesbare vorm. Wetgeving wordt, waar nodig, verduidelijkt door tekeningen en schematische weergaven. Elk hoofdstuk begint met een casus die de kern van dat hoofdstuk raakt en sluit af met praktijkgerichte vragen, opgaven en opdrachten.Rechten en Wetten in de bouw is bestemd voor studenten van de opleidingen bouwkunde, de kader- en ondernemingsopleiding in het bouwbedrijf, opleidingen tot bouwkundig opzichter en bouwkundig tekenaar en voor opleidingen tot ambtenaar op de afdeling bouw- en woningtoezicht van een gemeente. Daarnaast is het een handig naslagwerk voor architecten, projectontwikkelaars en aannemers.In deze 17e druk zijn hoofdstukken 2 en 3 aangepast aan de nieuwe Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en het nieuwe bouwbesluit 2012.

Wil je het boek lezen?Rechten en wetten in de bouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk van der Wal. Lezen Rechten en wetten in de bouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN