De verdwenen Deense

De verdwenen Deense - Onbekend | Northernlights300.org

... Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... PDF Download De verdwenen Deense ... . De verdwenen Deense. Koop Nu €19,95. 1 . De verdwenen Deense. Wanneer in Engeland een vrouw wordt vermoord in haar eigen keuken doet de politie een schokkende ontdekking. De vrouw, die haar Deense identiteit verborgen blijkt te hebben gehouden, staat in haar land van herkomst al achttien jaar als vermist te boek. De verdwenen Deense behandelt een actueel thema. Hier in Nederland staat dit thema iets minder in de pi ... Bureau ISBN - De verdwenen Deense ... . Hier in Nederland staat dit thema iets minder in de picture, maar in Denemarken is het een heet hangijzer. Dat geeft het verhaal, dat leest als een 'dertien in een dozijn thriller', toch meer diepte en voor mij dus ook meer waarde. Bestel De verdwenen Deense van Sara Blaedel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 9789044529678 - De verdwenen Deense door Sara Blædel door Sara Blædel.. Wanneer in Engeland een vrouw wordt vermoord in haar eigen keuken doet de politie een schokkende ontdekking. De vrouw, haar Deense identiteit verborgen blijkt te hebben gehouden, staat in haar land va.. De verdwenen Deense. Door: Ely Hackmann . Datum: 02 november 2016 11:47 Laatste update: 02-11-2016 11:47 Twitter. Facebook. Linkedin. Whatsapp. Foto: Bibliotheek Nijkerk/Hoevelaken. Rechercheur Louise Rick is de hoofdpersoon in deze Deense thriller. Ze werkt voor de ... De verdwenen Deense direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De verdwenen Deense. Auteur(s) Sara Blædel Vertaler(s) Femke Blekkingh-Muller. NUR code(s) 332 Thriller Imprint(s) De Geus Uitgever(s) Singel Uitgeverijen. Taal Nederlands Vers. datum 29/01/2016 NSTC 100036641. Wanneer in Engeland een vrouw wordt vermoord in haar eigen keuken doet de politie een schokkende ontdekking. De verdwenen Deense Sara Blædel • ebook • epub. Samenvatting . Wanneer in Engeland een vrouw wordt vermoord in haar eigen keuken doet de politie een schokkende ontdekking. De vrouw, haar Deense identiteit verborgen blijkt te hebben gehouden, staat in haar land van herkomst al achttien jaar als vermist te boek. De verdwenen Deens...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
9,24 MB
BESTANDSNAAM
De verdwenen Deense.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer in Engeland een vrouw wordt vermoord in haar eigen keuken doet de politie een schokkende ontdekking. De vrouw, haar Deense identiteit verborgen blijkt te hebben gehouden, staat in haar land van herkomst al achttien jaar als vermist te boek. De Engelse politie besluit de hulp in te schakelen van de Deense rechercheur Louise Rick. Die komt dingen op het spoor die ze liever niet had willen weten. Want wat heeft haar vriend Eik met deze vermoorde vrouw te maken?

Wil je het boek lezen?De verdwenen Deense in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen De verdwenen Deense Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN