De bende van de bokkenrijders 4 Het loon van de duivel

De bende van de bokkenrijders 4 Het loon van de duivel - Ton van Reen | Northernlights300.org

...kter sluit. Het Loon van de duivel volgt als zelfstandig leesbaar slot op de drie eerdere delen van De bende van de bokkenrijders, Ontsnapt aan de galg, Vurige ruiters en De gesel van het zwarte goud ... Het Loon van de Duivel - Ton van Reen (1994) - BoekMeter.nl ... . Geschreven bij De bende van de Bokkenrijders. Schrijver Ton van Reen verhaalt in dit boek over de avonturen van een jongen, Mathijs, in de leeftijd van 12 tot 14 jaar. Rode draad vormt de bende van de Bokkenrijders die eind 18e eeuw Limburg onveilig maakten. Was Mathijs eerst fel gekeerd tegen deze beweging, later sluit hij zich aan. Toen ze in het huis van de schout waren lag zijn vrouw daar te slapen. Ze bonden haar vast en namen alles mee. De schout ... 4 Het loon van de duivel van Ton van Reen | Boek en ... ... . Was Mathijs eerst fel gekeerd tegen deze beweging, later sluit hij zich aan. Toen ze in het huis van de schout waren lag zijn vrouw daar te slapen. Ze bonden haar vast en namen alles mee. De schout was heel kwaad en besloot om nog harder terug te vechten. De volgende avond kwamen de Bokkenrijders weer bij elkaar, de kapitein had besloten om ook keihard terug te vechten. Hij wilde de huizen van de burcht in brand steken. Bestel De bende van de bokkenrijders / 4 Het loon van de duivel van Ton van Reen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De bende van de bokkenrijders - dyslexieuitgave 4 Het loon van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton van Reen
DIMENSIE
4,87 MB
BESTANDSNAAM
De bende van de bokkenrijders 4 Het loon van de duivel.pdf

OMSCHRIJVING

In de tweede helft van de 18de eeuw lopen in het zuiden van Limburg de spanningen steeds verder op. De machthebbers jagen verbeten op mensen die er van worden verdacht bokkenrijder te zijn. En de bokkenrijdersbende slaat steeds harder terug. Geweld volgt op geweld. Een groeiend aantal mensen belandt in de kerkers van de burcht 's-Hertogenrade, waar ze vreselijk worden gemarteld om hen tot verraad te dwingen.Mathijs Stevens wordt steeds zelfstandiger, maar hij is nog altijd leerling van dokter Kirchhoffs, die behalve chirurgijn ook de geheime leider is van de bokkenrijders. Vol wanhoop voelt hij hoe het net van de schout en beul zich ook rond hem en de dokter sluit.Het Loon van de duivel volgt als zelfstandig leesbaar slot op de drie eerdere delen van De bende van de bokkenrijders, Ontsnapt aan de galg, Vurige ruiters en De gesel van het zwarte goud.

Wil je het boek lezen?De bende van de bokkenrijders 4 Het loon van de duivel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton van Reen. Lezen De bende van de bokkenrijders 4 Het loon van de duivel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN