Schelpenzoekers

Schelpenzoekers - Rosamunde Pilcher | Northernlights300.org

..., Familieroman Onderwerpen De Schelpenzoekers ... De Schelpenzoekers - paperback - Rosamunde Pilcher, Boek ... ... . Auteur:Rosamunde Pilcher Nederlands; 479 pagina's; Van Holkema & Warendorf; januari 2008; Samenvatting. Penelope Keeling, dochter van een kunstschilder, kan terugblikken op een rijk en veelbewogen leven. na een heerlijke, onbezorgde jeugd werd zij volwassen tijdens de bittere jaren van de Tweede Wereldoorlog, waarin ze zowel haar man als haar minnaar verloor. Fnac: De Schelpenzoekers, Rosamunde Pilcher ... Omgekomen schelpenzoekers werden als slaven behandeld | NU ... ... . Fnac: De Schelpenzoekers, Rosamunde Pilcher". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Schelpenzoekers | ISBN 9789000302864 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De schelpenzoekers. Penelope Keeling, dochter van een kunstschilder, kan terugblikken op een rijk en veelbewogen leven. na een heerlijke, onbezorgde jeugd werd zij volwassen tijdens de bittere jaren van de Tweede Wereldoorlog, waarin ze zowel haar man als haar minnaar verloor. De schelpenzoekers . De schelpenzoekers. Penelope Keeling, dochter van een kunstschilder, kan terugblikken op een rijk en veelbewogen leven. na een heerlijke, onbezorgde jeugd werd zij volwassen tijdens de bittere jaren van de Tweede Wereldoorlog, waarin ze zowel haar man als haar minnaar verloor. De schelpenzoekers is een van de grootste bestsellers aller tijden; een veelzijdige meeslepende roman, even warm en wijs als Penelope zelf. 'De schelpenzoekers is een roman die diepe voldoening geeft geschreven met liefde en affectie.' -MAEVE BINCHY 'Karakter vormt de essentie van een verhaal en karakter is wat deze stijlvolle roman heeft.' LONDEN - Reddingswerkers hebben vrijdag aan de Noord-Engelse kust dertien lichamen van vermiste schelpenzoekers gevonden. Een nog onbekend aantal mensen wordt vermist. Dat heeft de Britse ......

INFORMATIE

AUTEUR
Rosamunde Pilcher
DIMENSIE
4,1 MB
BESTANDSNAAM
Schelpenzoekers.pdf

OMSCHRIJVING

Penelope Keeling, dochter van een kunstschilder, kan terugblikken op een rijk en veelbewogen leven. na een heerlijke, onbezorgde jeugd werd zij volwassen tijdens de bittere jaren van de Tweede Wereldoorlog, waarin ze zowel haar man als haar minnaar verloor. Maar ze is nooit bij de pakken neer gaan zitten en heeft haar eigen, artistieke weg gezocht. Penelope heeft drie geheel verschillende kinderen grootgebracht. Nancy, haar zorgeloze dochter, Noel haar hebzuchtige zoon en Olivia, haar 'speciale' dochter. Penelope houdt van haar kinderen en heeft geleerd ze te accepteren zoals ze zijn. Maar de onderlinge relaties komen onder hevige druk te staan als Noel en Nancy ontdekken dat het liefste bezit van hun moeder, het schilderij De schelpenzoekers van Penelope's vader, inmiddels een fortuin waard blijkt te zijn. Penelope is de enige die het tij kan keren en durft zij een moedige beslissing te nemen? De schelpenzoekers is een veelzijdige, meeslepende roman, even warm en wijs als Penelope zelf.

Wil je het boek lezen?Schelpenzoekers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rosamunde Pilcher. Lezen Schelpenzoekers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN