De Inca bruid

De Inca bruid - Leslie De Luca | Northernlights300.org

...op een adres in Londen ontboden. Zij krijgt opdracht op reis te gaan en het contact met haar verloofde de journalist Percy Paine, te verbreken ... Literatuur; Leslie De Luca - De Inca Bruid - 50 delen ... ... . Percy accepteert dat niet en met zijn vriend MacMillan en de archeoloog dr. Garcia, gaat hij haar achterna. Wat volgt is een zoektocht tot in het Zuid-Amerikaanse oerwoud. Leslie de Luca - De Inca-bruid. Het authentieke verslag van Julia Gregory's lotgevallen - Amsterdam, M.A.T.E.P., 1957? - 1e druk - 800 pp. - linnen met stofomslag - 24 x 16 cm. Goede staat met kleine imperfecties aan het stofomslag. Leslie de L ... De Inca Bruid - L. Leslie de Luca, J. Jan Maas - (ISBN ... ... .A.T.E.P., 1957? - 1e druk - 800 pp. - linnen met stofomslag - 24 x 16 cm. Goede staat met kleine imperfecties aan het stofomslag. Leslie de Luca is het pseudoniem van Anthony van Kampen. De Inca's waren een indianenvolk dat vanaf de dertiende eeuw leefde in een gebied rondom hun hoofdstad Cuzco in het huidige Peru.Vanaf 1438, toen Pachacuti als negende Sapa Inca (de benaming voor de Inca-heerser) de troon besteeg, begonnen de Inca's aan een ongekende expansie in het moeilijk begaanbare Andesgebied.Tachtig jaar later, tijdens de regeerperiode van Huayna Capac, strekte de macht ... De Inca Bruid (eBook) Hallo! Op zoek naar een De Inca Bruid-boek geschreven door auteur Leslie De Luca? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Tegen haar 21e verjaardag wordt Julia Gregory op een adres in Londen ontboden. Zij krijgt opdracht op reis te gaan en het contact met haar verloofde de journalist ... Leslie de Luca - De Inca Bruid - Amsterdam, Maetp, 1935 - 1e druk - 50 delen - 15 x 16 cm Conditie: Sommige boekjes in prachtige staat en een enkele in iets mindere staat maar wel goed. Laatste boekje zit het voor- en achterblad los maar verder compleet. Zie foto 7. De Inca Bruid van L. Leslie de Luca (boek, paperback, ISBN 9789081494519). Tegen haar 21e verjaardag wordt Julia Gregory op een adres in Londen ontboden. Zij krijgt opdracht op reis te gaan en... De Inca Bruid het authentieke verslag van Julia Gregory's lotgevallen L. Leslie de Luca, J. Jan Maas. Nederlands | Paperback € 39,95 + 79 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Bestel De Inca Bruid Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Read "De Inca bruid het authentieke verslag van Julia Gregory's lotgevallen" by Leslie de Luca available from Rakuten Kobo. Tegen haar 21e verjaardag wordt Julia Gregory op een adres in Londen ontboden. Zij krijgt opdracht op reis te gaan en he... Leslie de Luca is een geweldige auteur. Download en lees het boek De Inca bruid op onze website online.boek-durf.be. Helemaal vrij. U vindt De Inca bruid in PDF, ePUB, MOBI....

INFORMATIE

AUTEUR
Leslie De Luca
DIMENSIE
11,75 MB
BESTANDSNAAM
De Inca bruid.pdf

OMSCHRIJVING

Tegen haar 21e verjaardag wordt Julia Gregory op een adres in Londen ontboden. Zij krijgt opdracht op reis te gaan en het contact met haar verloofde de journalist Percy Paine, te verbreken. Percy accepteert dat niet en met zijn vriend MacMillan en de archeoloog dr. Garcia, gaat hij haar achterna. Wat volgt is een zoektocht tot in het Zuid-Amerikaanse oerwoud.In een omgeving waar de tijd heeft stilgestaan ontdekt Percy wat men met Julia Gregory voor heeft. Hij en zijn kameraden voeren een strijd op leven en dood tegen oeroude rituelen. Lukt het ze om Julia van de ondergang te redden? En vervolgens weer naar de bewoonde wereld terug te keren?De Incabruid werd ooit betiteld als de beste avonturenroman ooit.

Wil je het boek lezen?De Inca bruid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leslie De Luca. Lezen De Inca bruid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN