Slim jezelf zijn

Slim jezelf zijn - Remind Learning | Northernlights300.org

...an Remind Learning met ISBN 9789082131031 ... Slim jezelf zijn - Een blog over hoe jij slim jezelf kunt ... ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Slim jezelf zijn van Remind Learning (boek, paperback, ISBN 9789082131024). Met dit boek bieden we kennis en inspiratie om te kunnen experimenteren, prikkelen we je motivatie om aan de slag te... Slim jezelf zijn bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Net als dat goede voeding een middel is om gezond te blijven, hebben wij ervaren dat experimenteren een middel kan zijn om te leren hoe jij slim jezelf kunt zijn. Experimenteren betekent dat je bewust k ... Slim jezelf zijn | Boeken ... . Experimenteren betekent dat je bewust kiest om iets op een bepaalde manier te doen, om te ontdekken hoe je dat vindt. Je kunt experimenteren bijvoorbeeld gebruiken om meer aandacht te besteden aan je vrienden, te ontdekken hoe je ... Tevreden met jezelf zijn is belangrijk. Tevreden met jezelf zijn gaat niet over arrogant zijn. Het heeft niets te maken met jezelf ophemelen of jezelf beter voelen dan anderen. Nee. Tevreden met jezelf zijn draait om zelfacceptatie en zelfliefde. Het betekent dat je inziet dat jij goed bent zoals je bent. Dat je je niet anders voor hoeft te doen. Slim jezelf zijn 6 De check 7 Slim jezelf zijn 8 Experimenteren 9 Hoe dit boek werkt 10 Boekdoen.nl 11 Mijn experiment 13 Hersenen 14 De check 15 Hersenen 16 De hersenjungle 17 Veters strikken 18 Mindset 20 Ontdek je eigen mindset 21 Mijn experiment 23 Onthouden 24 De check 25 Leren onthouden 26 Visualiseren 27 Test 2 28 Het geheugenpaleis ... Slim jezelf zijn in leerjaar 3 14 september 2018. Op donderdag 13 september was er een "Slim jezelf zijn dag", speciaal georganiseerd voor alle leerlingen van leerjaar 3. Zij kregen een training van één dag om de leerlingen te helpen slimmer en met meer motivatie te leren. Het boek Slim jezelf zijn, geschreven door Remind Learning, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Slim jezelf zijn | Remind Learning | ISBN: 9789082131031 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Jezelf zijn is makkelijker dan voldoen aan een ideaalbeeld. De mensen die je niet accepteren zoals je bent, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Remind Learning
DIMENSIE
3,88 MB
BESTANDSNAAM
Slim jezelf zijn.pdf

OMSCHRIJVING

Slim jezelf zijn 1e druk is een boek van Remind Learning. ISBN 9789082131024 Met die boek bieden we kennis en inspiratie om te kunnen experimenteren, prikkelen we je motivatie om aan de slag te gaan en geven we je de structuur om bezig te blijven.Slim jezelf zijn is een boek dat gaat over leren. Het doel is dat jij met behulp van het boek zelfstandig aan de slag kunt gaan met jouw manier van leren. Zo kun je uiteindelijk jezelf beter maken in leren en dit proces ook toepassen op andere gebieden. Het is een boek vol met oefeningen en opdrachten zodat jij kunt ontdekken hoe jij slim jezelf kunt zijn. Het boek is geschreven door Remind Learning, een organisatie die training geeft in het onderwijs over leren en persoonlijke ontwikkeling. Het boek is het resultaat van acht jaar training geven en begeleiden van leerlingen, studenten, docenten en ouders, het lezen van relevante literatuur over leren en ontwikkelen, én onze eigen ervaring daarmee. Ons doel is om datgene wat wij zelf gemist hebben in het onderwijs weer terug te brengen: onderwijs dat draait om persoonlijke ontwikkeling zodat iedereen leert hoe hij of zij slim zichzelf kan zijn.

Wil je het boek lezen?Slim jezelf zijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remind Learning. Lezen Slim jezelf zijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN