Het glazen huis

Het glazen huis - Leonora Christina Skov | Northernlights300.org

...achtelijk-industrieel, hedendaags en historisch ... Het glazen huis (TV Series 2004-2005) - IMDb ... . Vergaderlocatie het Glazen Huis - under construction - Vergaderlocatie het Glazen Huis in Klarenbeek is een van de inspirerende evenementenlocaties van Green.DNA. Al sinds 1997 is Het Glazen Huis een sfeervolle en authentieke thuisbasis nabij Amersfoort voor één of meerdaagse zakelijke bijeenkomsten tot 70 personen. Glazen Huis kan verwijzen naar: . Glazen Huis (Geldrop), een door H.G. Smelt on ... Het GlazenHuis - HUIDIGE TENTOONSTELLING ... . Glazen Huis (Geldrop), een door H.G. Smelt ontworpen gebouw 3FM Serious Request, een Nederlandse liefdadigheidsactie waarbij drie radio-dj's een week lang in een glazen huis worden opgesloten; Music For Life, de Vlaamse versie van deze actie; Musikhjälpen, de Zweedse versie van deze actie; GlazenHuis, Vlaams centrum voor moderne glaskunst te Lommel Het boek gaat over schuld, bedrog, manipulatie, huichelarij en zo veel meer. Het kan met recht een sterk psychologische roman genoemd worden. Echt overtuigen doet de Deense Skov echter niet met 'Het glazen huis'. Het verhaal steekt prima in elkaar, de taal is verzorgd en de personages komen vrij goed uit de verf. Het Glazen Huis is verleden tijd. Dit jaar zwerft een zestal 3FM-presentatoren voor Serious Request een weeklang te voet door het land, is eten en drinken niet langer verboden, zoeken de dj's de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Leonora Christina Skov
DIMENSIE
4,83 MB
BESTANDSNAAM
Het glazen huis.pdf

OMSCHRIJVING

Zeven kunstenaars en wetenschappers komen bij elkaar op Stormø, een onbewoond eiland voor de Deense kust. Ze kennen elkaar niet, maar ze ontvingen allemaal een anonieme uitnodiging om een maand lang in alle rust op het eiland te komen werken. Als blijkt dat hun tijdelijke huis volledig van glas is en ze volkomen afgesneden zijn van het vasteland, zijn de gasten meer op elkaar aangewezen dan ze lief is. Dan verdwijnt een van hen, en een ander komt dodelijk ten val. Langzaam wordt duidelijk dat de eilandgasten zonder het te weten een gedeeld verleden hebben, vol leugens en bedrog, en dat iemand doelbewust bezig is deze geheimen te ontrafelen.

Wil je het boek lezen?Het glazen huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leonora Christina Skov. Lezen Het glazen huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN