De nacht der tijden

De nacht der tijden - Antonio Munoz Molina | Northernlights300.org

...chitect die zijn vrouw en kinderen in Spanje achterlaat, wanneer hij naar Amerika ... De Nacht van Wiegel - Andere Tijden ... ... de nacht der tijden. voorpagi­na Millimeteren of zelf krullen maken. opinie Onze pandemie is maar een peuleschil is vergeleken met de terminale vlucht van 'Into the night ... De meest spraakmakende en onthutsende afleveringen en fragmenten over misdaad. NPO. Andere Tijden. Andere Tijden Nacht van de misdaad ... De nacht der tijden bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De nacht der tijden | ISBN 9789044517491 dir ... De nacht der tijden | De Volkskrant ... .nl. Voor al je literatuur en romans. De nacht der tijden | ISBN 9789044517491 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De nacht der tijden. Auteur(s) Antonio Muñoz Molina Redacteur(s) Ilonka Reintjens Vertaler(s) Tineke Hillegers-Zijlmans, Frieda Kleinjan-van Braam, Frieda Kleinjan. NUR code(s) 302 Vertaalde literaire roman, novelle Imprint(s) De Geus Uitgever(s) Singel Uitgeverijen. Taal Nederlands Vers. datum De nacht der tijden book. Read 97 reviews from the world's largest community for readers. Muñoz Molina geeft een nieuwe kijk op de Spaanse Burgeroorlog a... De nacht der tijden. Uitgever De Geus, Breda Verschenen 2011 ISBN 9789044517491 Kenmerken 730 pagina's, plgr, 24 cm Aantekening Vert. van La noche de los tiempos. - Barcelona : Seix Barral, 2009. - (Biblioteca breve) vert. uit het Spaans door Tineke Hillegers-Zijlmans en Frieda Kleinjan-van Braam. Delpher. Bekijk in Delpher. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Molina, Antonio Munoz - De nacht der tijden Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. De nacht der tijden Antonio Muñoz Molina. Eind 1936 stapt de Spaanse architect Ignacio Abel in de trein naar Pennsylvania Station. Het is de laatste etappe van een lange reis. Omdat de politieke toestand in Spanje steeds grimmiger werd, ontvluchtte hij zijn thuisland, zonder vrouw en kinderen. De nacht der tijden lijkt in ieder geval geen boek om te vermaken, maar vooral om van taal te kunnen genieten. Een van de eerste zinnen in het boek neemt maar liefst veertien regels in beslag. Daar moet je dan wel de rust en tijd voor nemen. De keuze voor dit boek sluit overigens goed aan bij dat andere goede voornemen voor het komende jaar. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Muñoz Molina, Antonio - De nacht der tijden Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Bij de buren . Donatie . Betaling is niet voltooid . Bedankt voor uw donatie . Donatie - betaling . Donatie -...

INFORMATIE

AUTEUR
Antonio Munoz Molina
DIMENSIE
7,11 MB
BESTANDSNAAM
De nacht der tijden.pdf

OMSCHRIJVING

Eind 1936 stapt de Spaanse architect Ignacio Abel in de trein naar Pennsylvania Station. Het is de laatste etappe van een lange reis. Omdat de politieke toestand in Spanje steeds grimmiger werd, ontvluchtte hij zijn thuisland, zonder vrouw en kinderen.Zijn gedachten gaan uit naar zijn verloren geliefde Judith en de spanning en verwarring die voorafgingen aan de uitbraak van de Spaanse burgeroorlog. Wanneer Abel op zijn bestemming aankomt, bereikt het verhaal een dramatisch einde.Antonio Muñoz Molina (1956) studeerde journalistiek in Madrid en kunstgeschiedenis in Granada. Met zijn eerste romans, waarmee hij belangrijke literaire prijzen ontving, vestigde Muñoz Molina zijn naam als een van de meest toonaangevende hedendaagse Spaanse auteurs. Zijn oeuvre wordt wereldwijd geprezen om zijn stilistische kwaliteit.

Wil je het boek lezen?De nacht der tijden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antonio Munoz Molina. Lezen De nacht der tijden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN