Zeeslet

Zeeslet - Anne-Marie Maartens | Northernlights300.org

...Zeeslet gaf, verwijst Maartens naar de tekst op de kaft ... Zeeslet - Anne-Marie Maartens | 9789402181289 | Standaard ... ... . Zeeslet is verslingerd aan de zee, maar ze houdt ook van de kust. Ze woont in Ellemeet, sinds 19 februari 2016. Maar in feite is ze thuis op vele Europese kusten. Ze raapt en kraakt oesters, maakt bisque met krab, loopt graag op laarzen, ... Bestel Zeeslet van Anne-Marie Maartens. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Zeeslet. Anne-Marie Maartens - Paperback / softback - 253 pagina's. Details Onder invloed van het Zeeuwse licht gingen ku ... Zeeslet houdt van zee | Zeeland Geboekt | pzc.nl ... . Details Onder invloed van het Zeeuwse licht gingen kunstenaars anders schilderen. Ik ben anders gaan schrijven. Hier. In Zeeland. De zee werpt een ander licht op mijn taal. Woorden. Zinnen. Zuchten. De zee woont in mij. Zeeslet | ISBN 9789402198119 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Zeeslet; Z...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne-Marie Maartens
DIMENSIE
12,41 MB
BESTANDSNAAM
Zeeslet.pdf

OMSCHRIJVING

Onder invloed van het Zeeuwse licht gingen kunstenaars anders schilderen. Ik ben anders gaan schrijven. Hier. In Zeeland. De zee werpt een ander licht op mijn taal. Woorden. Zinnen. Zuchten. De zee woont in mij. Ik sluit geen woorden uit. Ik omarm. Ik slettenbak. Aan zee. En daarbuiten. Grenzeloos. Geheel de uwe. Ik houd van zee. Overweldigend veel. En van land. De lucht. Hemels. Goed eten. Goed drinken. Elke dag. Naar buiten. Ik kies. Linksaf. Of rechtsaf. Binnendoor. Ik neem je mee. Op de bonnefooi. Handen en voeten. Kaplaarzen en parels. Ik vind. Veel. En meer. Et zeetera. Ik raap. Oesters. Mossels. En kokkels. Ik kraak. Slurp. Absorbeer. Alles. Ik schrijf. Een beetje. Ik knipoog. Flirt. En kus. De zee. Zeeslet. Totus Tuus!

Wil je het boek lezen?Zeeslet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne-Marie Maartens. Lezen Zeeslet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN