Strijder voor Rome 1 - Het beleg

Strijder voor Rome 1 - Het beleg - Nick Brown | Northernlights300.org

... te komen! Misschien ben ik bevooroordeeld, want ik ben nou eenmaal gek op geschiedenis van het Romeinse Rijk en het oude Griekenland! Nick Brown is een geweldige auteur ... Strijder voor Rome - Het beleg E-book | Karakter Uitgevers BV ... . Download en lees het boek Strijder voor Rome 1 - Het beleg op onze website 3dayslimburg.be. Helemaal vrij. U vindt Strijder voor Rome 1 - Het beleg in PDF, ePUB, MOBI. Het beleg (Strijder voor Rome Book 1) by. Nick Brown, Henk Moerdijk (Translator) 2.50 · Rating details · 2 ratings · 0 reviews 'Zodra de actie losbarst, kan je het boek niet meer wegleggen.'- Anthony Riches 270 na Christus. Rome heeft al ruim drie ... Boekwinkeltjes.be ... .50 · Rating details · 2 ratings · 0 reviews 'Zodra de actie losbarst, kan je het boek niet meer wegleggen.'- Anthony Riches 270 na Christus. Rome heeft al ruim drie eeuwen over Syrië geheerst. Strijder voor Rome - Het beleg deel 1. Bekijk alles van Nick Brown. ISBN. 9789045202464. Laat als eerste een recensie achter. Toevoegen om te vergelijken. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Dit product is momenteel niet op voorraad _ View the alternatives below. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. 270 na Christus. Rome heeft al ruim drie eeuwen over Syrië geheerst. Maar het verzwakte Romeinse Rijk staat nu voor een imminente bedreiging: koningin Zenobia van Palmyra heeft haar door de Romeinen zelf getrainde leger opgezet tegen de voormalige overheerser met als gevolg dat die eens onoverwinnelijke legioenen worden verslagen. 270 na christus. Rome heeft al ruim drie eeuwen over Syrië geheerst. Maar het verzwakte rijk staat nu voor een imminente bedreiging. Koningin Zenobia van Palmyra heeft haar door de Romeinen zelf getrainde leger opgezet tegen de voormalige overheerser: Arabia. Petraea, Palestina en Egypte zijn al gevallen en Antiochië, de hoofdstad van Syrië, is het volgende kwetsbare doelwit. Cassius ... HET BELEG - Nick Brown STRIJDER VOOR ROME boek 1 Vertaling: Henk Moerdijk Historische Thri...

INFORMATIE

AUTEUR
Nick Brown
DIMENSIE
7,68 MB
BESTANDSNAAM
Strijder voor Rome 1 - Het beleg.pdf

OMSCHRIJVING

'Zodra de actie losbarst, kan je het boek niet meer wegleggen.'- Anthony Riches 270 na Christus. Rome heeft al ruim drie eeuwen over Syrië geheerst. Maar het verzwakte Romeinse Rijk staat nu voor een imminente bedreiging: koningin Zenobia van Palmyra heeft haar door de Romeinen zelf getrainde leger opgezet tegen de voormalige overheerser met als gevolg dat die eens onoverwinnelijke legioenen worden verslagen. Cassius Corbulo is een jonge, intelligente legionair die net van de officiersopleiding komt. Hij heeft de doodsaaie taak gekregen om gewonde legionairs bijeen te verzamelen als er urgente bevelen binnenkomen. Maar aangezien hij ook de hoogste officier in rang is in Palmyra, de Romeinse frontlinie waar hij gestationeerd wordt, moet hij het bevel gaan voeren over het fort Alauran, het laatste bastion dat nog in Romeinse handen is. Wat Cassius in Alauran aantreft zou de meest doorgewinterde veteraan ontmoedigen: een bij elkaar geraapt zootje verdeelde en gedemoraliseerde legionairs die bijgestaan worden door een paar onhandelbare Syriërs en een dronken Pretoriaanse gardeofficier. Terwijl de Palmyrenen zich op slechts enkele dagen afstand bevinden, moet Cassius op een of andere manier de discipline, de middelen en de onverschrokkenheid zien te vinden om van het garnizoen een eenheid te smeden, Alauran in handen te houden en de Romeinse oostelijke frontlinie veilig te stellen.

Wil je het boek lezen?Strijder voor Rome 1 - Het beleg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nick Brown. Lezen Strijder voor Rome 1 - Het beleg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN