Woordenregen

Woordenregen - Margreet Schouwenaar | Northernlights300.org

...eden komen. Je kunt ieder blokje naar links en naar rechts bewegen door te klikken op de groene vakjes aan resp ... Wat rijmt er op BORIDE? 449 rijmwoorden | Rijmwoordenboek ... ... . de linker- en rechterkant van het blokje. 12/01/2012 : Woordenregen - een speelse, transformerende ontdekkingstocht; 21/01/2012 : Woordenregen - een zeer gevarieerde schrijfwijzer; 30/01/2012 : Boekentip van en interview met Margreet Schouwenaar; 20/03/2012 : 'Woordenregen' staat stampvol leuke oefeningen - recensie; 20/04/2012 : Week 16 - de week van het personage in Woordenregen Woordenregen 1e druk is een boek van Margreet Schouwenaar uitgegeven bij A3 Boeken. ISBN 9789077408919 Wie schrijft kan toveren, kan het laten regenen op papier en heeft geen paraplu nodig. Wie ... 141 woorden eindigen op regen - encyclo.nl ... . ISBN 9789077408919 Wie schrijft kan toveren, kan het laten regenen op papier en heeft geen paraplu nodig. Wie schrijft kan de wind laten ruisen door de bomen, kan de lezer laten huiveren, kan het haardvuur laten knappen. Wie schrijft schept leven. Niet met de muis klikken, maar typen op het toetsenbord. Druk op een lettertoets.. volgende >> Woordenregen ISBN: 9789077408919: € 19,50 Transportkosten: Land van bestemming: € 4,0...

INFORMATIE

AUTEUR
Margreet Schouwenaar
DIMENSIE
5,65 MB
BESTANDSNAAM
Woordenregen.pdf

OMSCHRIJVING

Woordenregen 1e druk is een boek van Margreet Schouwenaar uitgegeven bij A3 Boeken. ISBN 9789077408919 Wie schrijft kan toveren, kan het laten regenen op papier en heeft geen paraplu nodig. Wie schrijft kan de wind laten ruisen door de bomen, kan de lezer laten huiveren, kan het haardvuur laten knappen. Wie schrijft schept leven. Maar hoe doe je dat nu? Hoe geef je tekst levensadem, hoe laat je woorden stromen, voer je de lezer mee in een wereld die alleen op papier bestaat? In het werk van Rembrandt spelen handen vaak een belangrijke rol bij het verhaal dat hij wil vertellen. Zo zijn de handen van het Joodse bruidje een symbool van liefde en verbinding. Rembrandt maakte veel voorstudies van handen voor hij het verhaal in de handen van het Joodse bruidje kon schilderen. Wie schrijft maakt ook voorstudies. Kan luisteren naar zijn innerlijk stem. Kan zijn overijverige criticaster negeren. Kan genieten van zijn woordenstroom, de regenbui aan tekst zonder duidelijke structuur of kern. De pen danst over het papier, wordt rauw gekauwd tijdens het broeden en ligt altijd binnen handbereik. Zo ontstaan de ervaring, de kennis, het inzicht en het plezier waarmee het verhaal kan worden verteld.Met dit boek kun je een heel jaar voorstudies maken. Elke week heeft zijn eigen thema en concrete schrijfoefeningen, die een rijke bron van inspiratie vormen. De oefeningen laten je spelen, ploeteren, schrappen en schuren. Door iedere week en misschien wel elke dag te schrijven ontstaat ruimte om ervaring op te doen en inzicht te verwerven. Margreet Schouwenaar is dichter, kinderboekenschrijfster en docente pedagogiek. Ze geeft ook al jaren cursussen schrijftraining, levensverhalen en po zie schrijven.

Wil je het boek lezen?Woordenregen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margreet Schouwenaar. Lezen Woordenregen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN