Njam: straffe streken met Jeroen De Pauw

Njam: straffe streken met Jeroen De Pauw - Jeroen De Pauw | Northernlights300.org

...e meer over het nieuwe Straffe Streek Boek 2015 dat Streekproducten Vlaams-Brabant samen met de culinaire tv-zender njam! publiceert in het najaar! Dat bewijst de televisiekok in het nieuwe boek Straffe Streek, uitgegeven door Njam! In Straffe Streek doorkruist Jeroen Vlaams-Brabant op zoek naar rasechte streekproducten: de zachtzure geuze in het Pajottenland, heerlijk zoete chocolade in de Dijlevallei, Hagelandse wijn en Leuvens bier, vleesspecialiteiten van ambachtelijke beenhouwerijen, kaas en veel meer ... Vind pauw | Nieuw in Boeken op Marktplaats ... . Ons nieuwe boek met Jeroen De Pauw ligt vanaf deze week in de winkel. Hoe het juist tot stand gekomen is, zie je in dit filmpje! Bestel het nu nog op... NJAM! Boek - Op Sjok door een Straffe S en meer van NJAM!. ★ Snelle levering ★ Gratis verzending vanaf €50! ... Op sjok door een straffe streek tweedehands kopen - €7 ... ... . Ons nieuwe boek met Jeroen De Pauw ligt vanaf deze week in de winkel. Hoe het juist tot stand gekomen is, zie je in dit filmpje! Bestel het nu nog op... NJAM! Boek - Op Sjok door een Straffe S en meer van NJAM!. ★ Snelle levering ★ Gratis verzending vanaf €50!...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen De Pauw
DIMENSIE
8,95 MB
BESTANDSNAAM
Njam: straffe streken met Jeroen De Pauw.pdf

OMSCHRIJVING

Als Jeroen De Pauw zijn neus volgt, komt hij altijd op lekkere plaatsen terecht. Dat bewijst de televisiekok in dit nieuwe kijk-, kook- en belevingsboek. Hij doorkruist Vlaams-Brabant op zoek naar rasechte streekproducten: de zachtzure geuze in het Pajottenland, heerlijk zoete chocolade & tafeldruiven uit de Dijlevallei, Hagelandse wijn en Leuvens bier, vleesspecialiteiten van ambachtelijke beenhouwerijen, kaas, grondwitloof en veel meer. Je maakt samen met hem kennis met de producenten achter al dat culinair genot. Een ontdekkingstocht om van te smullen. En dat doet hij natuurlijk ook. Jeroen gaat in zijn keuken aan de slag met al die Vlaams-Brabantse ingrediënten. Hij trakteert je op 45 verrassende recepten met een toets puur Vlaams-Brabant. Ontdek ook de adresjes waar je de streekproducten kan kopen, proeven en beleven, naast heel wat tips voor leuke uitstapjes, leuke activiteiten, bezienswaardigheden, fiets- en wandelroutes in Vlaams-Brabant. Kortom, ontdek samen met Jeroen onze straffe streek!

Wil je het boek lezen?Njam: straffe streken met Jeroen De Pauw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen De Pauw. Lezen Njam: straffe streken met Jeroen De Pauw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN