De Geur van Amandelen

De Geur van Amandelen - Antje O. | Northernlights300.org

...nsillen (Tonsillae palatinae), meestal "de amandelen" genoemd, zijn twee amandelvormige organen, die achter in de keel gelegen zijn, direct aan het begin van de orofarynx ... De geur van amandelen PDF Download ... .Ze zijn, tenzij verwijderd, achter in de mond zichtbaar links en rechts naast de tong en links en rechts van de huig, in de zogeheten amandelnissen, de kleine ruimtes tussen de twee tonsilbogen. De amandel is het zaad van de amandelboom (Prunus dulcis).Bittere amandelen zijn de vruchten van Prunus dulcis L. var. amara.Soms worden abrikozenpitten (de vruchten van Prunus armeniaca) hier ook toe gerekend.Zoete amandelen z ... bol.com | De Geur van Amandelen (ebook), Antje O ... ... .Bittere amandelen zijn de vruchten van Prunus dulcis L. var. amara.Soms worden abrikozenpitten (de vruchten van Prunus armeniaca) hier ook toe gerekend.Zoete amandelen zijn de vruchten van Prunus dulcis var. dulcis.Amandelen worden in augustus geoogst. De geur van amandelen. Elise zit in het laatste jaar van haar masteropleiding psychologie. Ze woont bij haar oom en tante, en heeft geen herinneringen aan haar kindertijd. Pas als haar tante zegt dat Elise steeds meer op haar moeder begint te lijken, komen de herinneringen terug in de vorm van flashbacks. Dit wordt versterkt doordat ze zichzelf als casuspatiënt neemt voor haar thesis over ... Slechte adem vanuit de amandelen heeft vele verschillende oorzaken. Van sterk ruikend eten, zoals uien en knoflook, tot onderliggende medische aandoeningen, zoals ontstoken amandelen, diabetes of het syndroom van Sjögren. Wat de oorzaak ook moge zijn, de basis van dit probleem ligt bijna altijd bij de anäerobe bacteriën. De Geur van Amandelen is haar eerste roman. --Deze tekst verwijst naar de paperback editie. Achterflaptekst. Elise zit in het laatste jaar van haar masteropleiding psychologie. Ze woont bij haar oom en tante, en heeft geen herinneringen aan haar kindertijd. Rooster de amandelen dan in een koekenpan. Let wel op dat u de amandelen regelmatig draait en dat de tempe...

INFORMATIE

AUTEUR
Antje O.
DIMENSIE
12,20 MB
BESTANDSNAAM
De Geur van Amandelen.pdf

OMSCHRIJVING

Elise zit in het laatste jaar van haar masteropleiding psychologie. Ze woont bij haar oom en tante, en heeft geen herinneringen aan haar kindertijd. Pas als haar tante zegt dat Elise steeds meer op haar moeder begint te lijken, komen de herinneringen terug in de vorm van flashbacks. Dit wordt versterkt doordat ze zichzelf als casuspatiënt neemt voor haar thesis over trauma's uit de kindertijd. Elise's wereld is klein. Als ze niet aan het studeren is, helpt ze haar tante in de boekwinkel. Daar ontmoet Elise Maarten, op wie ze smoorverliefd wordt. Sindsdien blijft ze hem tegen het lijf lopen, maar ze durft haar gevoelens niet te uiten. Ze heeft niet voor niets een muur om zich heen gebouwd. Maar neemt ze wel genoegen met een stille liefde? Antje O. is dertig jaar, schrijfster en pijnpatiënt. Ze heeft eerder het non-fictieboek Leven met pijn Een praktische gids voor CRPS-patiënten en hun omgeving geschreven. De Geur van Amandelen is haar eerste roman.

Wil je het boek lezen?De Geur van Amandelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antje O.. Lezen De Geur van Amandelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN