Leef blij dan ben ik ook blij

Leef blij dan ben ik ook blij - Willie Moonen | Northernlights300.org

... al lijken ze in eerste instantie ook maar zo klein ... Raymond Van Het Groenewoud - ik ben blij Songtekst ... . Want als je vandaag niet kan stralen, heb je daar morgen ook vast moeite mee. Maar als je weet waar je van glundert, waar je blij en gelukkig van wordt, ... Dan ben je los van angst. Het nieuws dat de winkels weer open mogen, kwam dan ook geen moment te vroeg. "Ik ben zo blij, ik was nog maar een half jaar open en moest de deur al terug sluiten, hoe erg is dat. Ik ben echt ... En dan weet ik eigenlijk snel het ... Event blij met mij - Spirit Coaching ... . Ik ben echt ... En dan weet ik eigenlijk snel het antwoord al: het is soms gewoon vermoeiend en teleurstellend om een lactose intolerantie te hebben. Ik heb weleens gelezen dat er ... Sinds ik weet dat ik een lactose intolerantie heb, ben ik écht een freak geworden in het lezen van etiketten van producten. In de supermarkt ... leef blij lactosevrij! Alle ... Ik ben vrijwel dagelijks actief bezig met mijn blog en beantwoord de mail doorgaans snel. Ik kijk ernaar uit om met je bedrijf in contact te komen. Tenslotte…, Blij Lactosevrij heeft de charme van een persoonlijke blog en is zeker niet perfect. Een krasje en deukje hier, een onscherpe foto daar, maar dat mag ook, vind ik....

INFORMATIE

AUTEUR
Willie Moonen
DIMENSIE
10,18 MB
BESTANDSNAAM
Leef blij dan ben ik ook blij.pdf

OMSCHRIJVING

Een grote liefde in je leven los te moeten laten is het ergste dat je overkomen kan. Het overkwam mij. Mijn mamma overleed. Het was de meest donkere dag in mijn leven. Door gedichten te schrijven kwam ik weer bij mijn gevoel van liefde. En kon ik langzaam maar zeker de zon weer zien schijnen. Onze zon. Ik hoop dat ik met dit gedichtenboekje jullie hart kan raken. En misschien de zon een klein beetje kan laten schijnen, in een verdrietige tijd!

Wil je het boek lezen?Leef blij dan ben ik ook blij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willie Moonen. Lezen Leef blij dan ben ik ook blij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN