Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart

Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart - Alexander Comrie | Northernlights300.org

...eerredenen van Alexander Comrie (boek, gebonden, ISBN 9789402902372) ... Troost voor een missend hart (Verzamelde leerredenen Book ... ... . De bekende oudvader Alexander Comrie (1706-1774) heeft veel geschriften nagelaten. De bekendste daarvan zijn - in... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Comrie, Alexander - Troost voor een missend hart *nieuw* --- Serie: Verzamelde leerredenen, deel 1 Troost voor een missend hart. Verzamelde Leerredenen, deel 1. quantity. In winkelmand. SKU: 13032 Categorie: Nieuwe boeken (theologie) Beschrijving Addit ... Herstel voor een biddend hart - Alexander Comrie ... ... . SKU: 13032 Categorie: Nieuwe boeken (theologie) Beschrijving Additional information Beschrijving. Gebonden, 342 blz. ... You're viewing: Troost voor een missend hart. Verzamelde Leerredenen, ... Het eerste deel van deze 'leerredenen' verschijnt nu in hertaalde vorm onder de titel Troost voor een missend hart, deel 1. De nog jonge Comrie sprak deze preken uit in het jaar 1741, met het doel in te gaan op de geestelijke ingezonkenheid van Gods kinderen. Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart Herstel voor een biddend hart, Comrie, A., Theologie, 9789402906028 | Alexander Comrie: Herstel voor een biddend hart Verzamelde Leerredenen, dee... Alexander Comrie: Troost voor een missend hart Verzamelde leerredenen, deel 1 De bekende oudvader Alexander Comrie (1706-1774) heeft veel geschriften nagelaten. De bekendste daarvan zijn - in herschreven vorm - Het ABC van het geloof en de Eigenschappen van het zaligmakend geloof. Troost voor een missend hart Verzamelde leerredenen ... Troost voor een missend hart Verzamelde leerredenen Alexander Comrie . De bekende oudvader Alexander Comrie (1706-1774) heeft veel geschriften nagelaten. De bekendste daarvan zijn - in herschreven vorm - Het ... De bekende oudvader Alexander Comrie (1706-1774) heeft veel geschriften nagelaten. Ook zijn Verzameling van Leerredenen (1749-1750) werd heel bekend en bleef zeer geliefd. Deel I van deze 'leerredenen' is al eerder verschenen in hertaalde vorm onder de titel Troost voor een missend hart. Nu volgt deel 2 als Herstel voor een biddend hart. Ook zijn Verzameling van Leerredenen (1749-1750) werd heel bekend en bleef zeer geliefd. Het eerste deel van deze 'leerredenen' verschijnt nu in hertaalde vorm onder de titel Troost voor een missend hart, deel . De nog jonge Comrie sprak deze preken uit in het jaar 1741, met het doel in te gaan op de geestelijke ingezonkenheid van Gods ... Het eer...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander Comrie
DIMENSIE
9,99 MB
BESTANDSNAAM
Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart.pdf

OMSCHRIJVING

De bekende oudvader Alexander Comrie 1706-1774 heeft veel geschriften nagelaten. De bekendste daarvan zijn - in herschrevenvorm - Het ABC van het geloof en de Eigenschappen van het zaligmakend geloof. Ook zijn Verzameling van Leerredenen (1749-1750) werd heel bekend en bleef zeer geliefd. Het eerste deel van deze 'leerredenen' verschijnt nu in hertaalde vorm onder de titel Troost voor een missend hart, deel 1. De nog jonge Comrie sprak deze preken uit in het jaar 1741, met het doel in te gaan op de geestelijke ingezonkenheid van Gods kinderen. Hij wilde zijn luisteraars en lezers door de publicatie van deze preken opwekken tot de Heere terug te keren. Het was tegelijk zijn doel hen hiermee in geestelijke zin te leiden en te bemoedigen. Comrie had de gave de diepste roerselen van de ziel onder woorden te brengen. Zijn gemeente in Woubrugge hoorde de preken dan ook graag, en al zijn andere lezers ontvingen ze met dankbaarheid. Dat is geen wonder. De preken ademen een pastorale wijsheid die weldadig aandoet. Ze zijn heel ontdekkend, maar ook bijzonder vertroostend. Ook in onze tijd zijn deze preken het daarom méér dan waard gelezen en herlezen te worden.

Wil je het boek lezen?Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander Comrie. Lezen Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN