Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart

Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart - Alexander Comrie | Northernlights300.org

...750) werd heel bekend en bleef zeer geliefd ... Troost voor een missend hart (Verzamelde leerredenen Book ... ... . Het eerste deel van deze 'leerredenen' verschijnt nu in hertaalde vorm onder de titel Troost voor een missend hart, deel 1. De nog jonge Comrie sprak deze preken uit in het jaar 1741, met het doel in te gaan op de geestelijke ingezonkenheid van Gods kinderen. Ook zijn Verzameling van Leerredenen (1749-1750) werd Troost voor een missend hart, Alexander Comrie - Ebook - 9789402903393 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Verzamelde leerredenen 2 - Herstel voor e ... Herstel voor een biddend hart - Alexander Comrie ... ... . Verzamelde leerredenen 2 - Herstel voor een biddend hart is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Verzamelde leerredenen 2 - Herstel voor een biddend hart PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Verzamelde leerredenen 2 - Herstel voor een biddend hart Ook zijn Verzameling van Leerredenen (1749-1750) werd heel bekend en bleef zeer geliefd. Het eerste deel van deze leerredenen verschijnt nu in hertaalde vorm onder de titel Troost voor een missend hart, deel . De nog jonge Comrie sprak deze preken uit in het jaar 1741, met het doel in te gaan op de geestelijke ingezonkenheid van Gods kinderen. Verzamelde leerredenen (Deel 1) Alexander Comrie, C. Bregman (Vertaler) Troost voor een missend hart van Alexander Comrie en C. Bregman voor €19.95 - De bekende oudvader Alexander Comrie (1706-1774) heeft veel geschriften nagelaten. De bekendste daarvan zijn - in herschreven vorm ... Troost voor een missend hart (Verzamelde leerredenen Book 1) (Dutch Edition) eBook: Comrie, Alexander: Amazon.fr Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. Deel I van deze 'leerredenen' is al eerder verschenen in hertaalde vorm onder de titel Troost voor een missend hart. Nu volgt deel 2 als Herstel voor een biddend hart. Met deze andere titel wordt meteen het verschil tussen beide delen aangegeven. In deel 1 wordt de gelovige met een ingezonken geloofsleven beschreven, en hem wordt de weg gewezen ... Troost voor een missend hart door Comrie, Alexander, EAN 9789402902372. Leerredenen (1749-1750) werd heel bekend en bleef zeer geliefd. Het eerste deel van deze 'leerredenen' verschijnt nu in hertaalde vorm onder de titel Troost voor een missend hart, deel 1. De nog jonge Comrie sprak deze preken uit in het jaar 1741, met het doel in te gaan op de geestelijke ingezonkenheid van Gods kinderen. Troost voor een missend hart (Verzamelde leerredenen Book 1) (Dutch Edition) eBook: Alexander Comrie: Amazon.co.uk: Kindle Store...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander Comrie
DIMENSIE
10,16 MB
BESTANDSNAAM
Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart.pdf

OMSCHRIJVING

De bekende oudvader Alexander Comrie 1706-1774 heeft veel geschriften nagelaten. De bekendste daarvan zijn - in herschrevenvorm - Het ABC van het geloof en de Eigenschappen van het zaligmakend geloof. Ook zijn Verzameling van Leerredenen (1749-1750) werd heel bekend en bleef zeer geliefd. Het eerste deel van deze 'leerredenen' verschijnt nu in hertaalde vorm onder de titel Troost voor een missend hart, deel 1. De nog jonge Comrie sprak deze preken uit in het jaar 1741, met het doel in te gaan op de geestelijke ingezonkenheid van Gods kinderen. Hij wilde zijn luisteraars en lezers door de publicatie van deze preken opwekken tot de Heere terug te keren. Het was tegelijk zijn doel hen hiermee in geestelijke zin te leiden en te bemoedigen. Comrie had de gave de diepste roerselen van de ziel onder woorden te brengen. Zijn gemeente in Woubrugge hoorde de preken dan ook graag, en al zijn andere lezers ontvingen ze met dankbaarheid. Dat is geen wonder. De preken ademen een pastorale wijsheid die weldadig aandoet. Ze zijn heel ontdekkend, maar ook bijzonder vertroostend. Ook in onze tijd zijn deze preken het daarom méér dan waard gelezen en herlezen te worden.

Wil je het boek lezen?Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander Comrie. Lezen Verzamelde leerredenen 1 - Troost voor een missend hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN