Het besef van een moeder

Het besef van een moeder - Sue Klebold | Northernlights300.org

...artverscheurend boek. Geschreven bij Het besef van een moeder ... Het besef van een moeder | Boeken, Moeder, Leven ... . Ik kan niet anders zeggen dan dat dit boek enorm veel indruk op me heeft gemaakt. Vanaf de eerste bladzijde zit je midden in dit aangrijpende en schokkende verhaal, open en hartverscheurend eerlijk verteld door de moeder van één van de daders van de moordpartij op ,De Columbine Highschool' in Colorado. NOS.NL OVER Het besef van een moeder 'Ik had het misschien kunnen voorkomen' 'Er gaat geen dag voorbij dat ik geen immens schuldgevoel heb, zowel over de vele manieren waarop ik ten opzichte van Dylan tekort ben geschoten als over de puinhopen die hij heeft achtergelaten.' Lees meer Het besef van een moeder. Op 20 april 1999 doodd ... Het besef van een moeder (e-Book) - Sue Klebold | Boeken.com ... .' Lees meer Het besef van een moeder. Op 20 april 1999 doodden Eric Harris en Dylan Klebold 12 leerlingen en een docent op Columbine High School in de VS en verwondden ze 24 anderen, voor ze zelfmoord pleegden. Sinds die dag heeft Sue Klebold, Dylans moeder, met het onbeschrijflijke verdriet en de schaamte geleefd. Hoe kon haar kind verantwoordelijk zijn voor deze gruweldaden? Lees „Het besef van een moeder leven in de nasleep van het Columbine-drama" door Sue Klebo...

INFORMATIE

AUTEUR
Sue Klebold
DIMENSIE
9,38 MB
BESTANDSNAAM
Het besef van een moeder.pdf

OMSCHRIJVING

Sue Klebold is de moeder van Dylan Klebold, een van de twee schutters op Columbine High School in Littleton, Colorado. De afgelopen zestien jaar heeft zij geleefd met het onbeschrijflijke verdriet en de schaamte over de dag die zoveel levens veranderde. Hoe kon haar kind, de veelbelovende jonge man van wie ze had gehouden en die ze had opgevoed, verantwoordelijk zijn voor deze gruweldaad? En hoe was het mogelijk dat zij als moeder niet had geweten dat er iets mis was? Had ze bepaalde subtiele signalen soms over het hoofd gezien? Waren er dingen die ze anders had kunnen doen? Het zijn de vragen waarmee Klebold sinds de tragedie van Columbine dagelijks heeft geworsteld en waarop zij in dit boek een antwoord probeert te geven.In Het besef van een moeder doet Sue Klebold resoluut en eerlijk verslag van haar reis als moeder die moet leren leven met het onbegrijpelijke. In de hoop dat de inzichten die zij heeft verworven andere gezinnen misschien kunnen helpen om te zien wanneer een kind het moeilijk heeft, vertelt zij haar hele verhaal – op basis van haar dagboeken, de video’s en aantekeningen die Dylan achterliet en talloze interviews met deskundigen op het gebied van de geestelijke gezondheid.

Wil je het boek lezen?Het besef van een moeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sue Klebold. Lezen Het besef van een moeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN