Ontweten

Ontweten - Menno van der Veen | Northernlights300.org

...Shell in Nigeria. Maar misschien maakt hij zich nog wel drukker om Margot, die in het nu lee zonder stil te staan bij verleden en toekomst ... Ontweten - YouTube ... . Zij becommentarieert alles wat hij schrijft, maar wil niet praten over hun relatie. Daav is teleurgesteld in zijn werkgevers, zoals Jonne van de ... Onwetend 1) Argeloos 2) Braaf 3) Dom 4) Geen kennis bezittend 5) Ignorant 6) Oliedom 7) Onbedorven 8) Onbekend met 9) Onbewust 10) Onkundig 11) Onschuldig 12) Onverstandig 13) Stom 14) Zonder het te weten 15) Zonder kennis Interessante vragen. De roman Ontweten van Menno van der Veen draait meer om het begrip ontweten dan om de verhaallijn of de personages. Het hoofdpersonage D ... Ontweten - Uitgeverij Van Oorschot ... . De roman Ontweten van Menno van der Veen draait meer om het begrip ontweten dan om de verhaallijn of de personages. Het hoofdpersonage David, steeds Daav genoemd, is een vervelende man. Hij is veel met zichzelf bezig, doet onvriendelijk en lijkt zelf nooit echt wat te ondernemen. Met schrijver Menno van der Veen gaan we 'ontweten'...

INFORMATIE

AUTEUR
Menno van der Veen
DIMENSIE
5,98 MB
BESTANDSNAAM
Ontweten.pdf

OMSCHRIJVING

Als echte herdenker en nieuwsgierig onderzoeker maakt Daav zich druk om Indië, Srebrenica en Shell in Nigeria. Maar misschien maakt hij zich nog wel drukker om Margot, die in het nu lee zonder stil te staan bij verledenen toekomst. Zij becommentarieert alles wat hij schrijft, maar wil niet praten over hun relatie.Daav is teleurgesteld in zijn werkgevers, zoals Jonne van de ondernemerspartij en de professor Hans Dijkstra, die aanvankelijk zo inspirerend waren. Daavs pamflet Tegen de schuld levert hem doodsbedreigingen op en kost hem de relatie met zijn moeder. Gelukkig is er Vigée, een raadselachtige, inspirerende vrouw die hem leert te "ontweten', hem leert alles te bevragen, geen enkele context vanzelfsprekend te vinden en zo nieuwe paden te verkennen.Menno van der Veen presenteert, in zijn overdonderende stijl, het morele dilemma tussen ontweten of herdenken als de onmogelijke maar noodzakelijke keuze tussen twee vrouwen. Ontweten werpt daarmee explosieve vragen op over de omgang met relaties van alledag én onze recente geschiedenis.

Wil je het boek lezen?Ontweten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Menno van der Veen. Lezen Ontweten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN