Zorg verlenen naar eer en geweten

Zorg verlenen naar eer en geweten - Jolanda de Mooij | Northernlights300.org

...n bij het leveren van ondermaatse zorg voor dementerende ouderen en ... Zorg naar eer en geweten | Boekenwinkelonline.be ... ... Zorg naar eer en geweten In Zorg naar eer en geweten beschrijft Jolanda de Mooij wat zij noemt het 'Zien' en legt uit waarom dit volgens haar een onmisbare kernkwaliteit is voor iedere zorgverlener. Beladen kwesties als ondervoeding, fixeren en drogeren bespreekt zij vanuit haar referentiekader als verpleegkundige. Buy Zorg naar eer en geweten 01 by Mooij, Jolanda de, Ploeg, Milly van der (ISBN: 9789082131413) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Scopri Z ... Zorg naar eer en geweten - Zorgboeken ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Scopri Zorg naar eer en geweten di Jolanda de Mooij, Milly van der Ploeg: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Verpleegkundigeboeken.nl - Zorg naar eer en geweten - 9789461070135. 1 like. Jolanda de Mooij werkte jaren als verzorgende en later als verpleegkundige... Als redacteur van een boek sta je uiteraard in de schaduw van de auteur(s). Toch ben ik óók een beetje trots op een van de recensies van het indringende relaas 'Zorg naar eer en geweten' van Jolanda de Mooij en Milly van der Ploeg. Dit boek heb ik vorig jaar nog even lekker mogen stroomlijnen, zodat het prettig leesbaar werd....

INFORMATIE

AUTEUR
Jolanda de Mooij
DIMENSIE
10,17 MB
BESTANDSNAAM
Zorg verlenen naar eer en geweten.pdf

OMSCHRIJVING

Zorg verlenen naar eer en geweten 1e druk is een boek van Jolanda de Mooij uitgegeven bij Witte Uitgeverij. ISBN 9789461070135 Jolanda de Mooij werkte jaren als verzorgende en later als verpleegkundige met dementerenden in het verpleeghuis. Zij is van mening dat dit een van de mooiste beroepen is die er bestaan.De Mooij beschrijft wat zij noemt het 'Zien' en legt uit waarom dit volgens haar een onmisbare kernkwaliteit is voor iedere zorgverlener. Door de jaren heen ontwikkelde zij een analytische en kritische blik op de gang van zaken; zij werd hierbij geprikkeld door de negatieve berichtgeving in de media en haar ervaringen als leidinggevende in een huis dat onder verscherpt toezicht stond. Beladen kwesties als ondervoeding, fixeren en drogeren bespreekt zij vanuit haar referentiekader als verpleegkundige. Ook schrijft zij over gewetensbezwaren bij het leveren van ondermaatse zorg en over haar strijd dit te verbeteren.Milly van der Ploeg heeft eveneens veel praktijkervaring met de zorg voor dementerenden. Zij heeft vanuit haar achtergrond als aankomend arts en neuropsycholoog een theoretische onderbouwing en inhoudelijke verdieping gegeven. Deze samenwerking heeft geleid tot een boek rijk aan achtergrondinformatie en voorstellen ter verbetering van de zorg voor dementerenden.De Mooij's visie verwoordt op alle punten de mening van beide auteurs, die met dit boek de zorg voor dementerende verpleeghuisbewoners onder de aandacht willen brengen.Dit boek is bedoeld voor iedereen in Nederland , ongeacht of de lezer wel (professioneel of priv ) of niet verbonden is met de verpleeghuiszorg.

Wil je het boek lezen?Zorg verlenen naar eer en geweten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolanda de Mooij. Lezen Zorg verlenen naar eer en geweten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN