De Penis Pocket

De Penis Pocket - Maggie Paley | Northernlights300.org

...0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0 ... Vind penis op Marktplaats - juni 2020 ... . Topics 0 Genre Stripboeken Uitgeverij ... Community Lezers Blogs Topics De Hebban boekentipper Hebban VIP Club Spots. A pocket penis is when your dick is bigger than an elephants nose and can potentially crawl out of you pants pocket. De penis is het geslachtsorgaan van mannelijke dieren, dat gebruikt wordt om urine te lozen en om te paren, al of niet voor voortplanting. Functies van de penis Urineren. Zie Urineren voor het ... Penisgrootte - Zo groot is de gemiddelde penis | wibnet.nl ... . Functies van de penis Urineren. Zie Urineren voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Een vitale functie van de penis is urineren, het afvoeren van ... Get the best deals on Penis Pouch when you shop the largest online selection at eBay.com. Free shipping on many items | Browse your favorite brands | affordable prices. De meeste mensen gebruiken het woord 'penis' wanneer zij het hebben over de mannelijke geslachtsorganen. Maar eigenlijk klopt dit niet. De penis is namelijk (slechts) een onderdeel van de mannelijke geslachtsorganen. De mannelijke geslachtsorganen die je aan de buitenkant kunt zien zijn de penis en de balzak (scrotum). In het lichaam bevindt zich de prostaat....

INFORMATIE

AUTEUR
Maggie Paley
DIMENSIE
3,85 MB
BESTANDSNAAM
De Penis Pocket.pdf

OMSCHRIJVING

DE PENIS POCKET, M. PaleyDe penis alias piemel, pik, fallus, roede enzovoort.Mannen zijn trots op dit symbool van hun mannelijkheid of lijden juist onder zijn tekortkomingen. Vrouwen zijn gefascineerd door zijn verschijning of verafschuwen hem. Tegelijk zijn er ook nog veel geheimen en raadsels rond de penis. In De Penis Pocket lost Maggie Paley ze (bijna) allemaal op.Zij vertelt alles over erecties, over lengtes en diktes, penisverlenging, de piemel in de kunst en de film,schaambuidels en peniskokers, besnijdenis en castratie, geslachtsveranderende operaties en piercings, masturbatie en fellatio, zaadlozingen en impotentie.De penis pocket maakt een einde aan veel fabels over de piemel. Na lezing hoeft geen man zich meer te schamen en geen vrouw meer bang te zijn. Kortom een boek voor hem en haar.

Wil je het boek lezen?De Penis Pocket in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maggie Paley. Lezen De Penis Pocket Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN