Mannenmaal

Mannenmaal - Rinske Hillen | Northernlights300.org

...ed on 21 augustus 2013 in hoofdgerecht, vlees 'Steak Tartare, dat bestel je alleen bij goeie tenten', zegt mijn moeder altijd ... Reinders Oisterwijk B.V. ... . Mannenmaal MAC VAN DINTHER 16 november 2012, 0:00. Hoi Jeroen. Spiering ken ik. Dat is een visje. Maar spiering van varken? 'Zo noemen wij het stuk uit de nek van het varken. Het is een fantastisch stukje vlees. Van alles van het varken heeft dit de meeste smaak. Mannenmaal is een sprankelende roman over erotiek, kunst en het verlangen vrij te leven zonder compromissen. Hillen speelt met conventies als monogamie en euthanasie. ISBN 9789021414607 Pagina's 256 Verschijnt 06-10-2020 NUR 301 ... ... Mannenmaal: Steak Tartare met kwartelei en frieten - LINDA.nl ... . Hillen speelt met conventies als monogamie en euthanasie. ISBN 9789021414607 Pagina's 256 Verschijnt 06-10-2020 NUR 301 ... Mannenmaal (Paperback). Wout is neonatoloog en staat publiekelijk onder druk omdat hij een ernstig ziek kind wil helpen sterven. In de internationale... Mannenmaal 'Op de ultieme momenten even subliem als verbluffend.' Thomas Rosenboom. Verschijnt in september 2020. Lees hier de synopsis . Een roman over erotiek en euthanasie. Bekijk. Naar in de media. Querido; LinkedIn; Mannenmaal - Rinske Hillen (2019) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Erotisch / Sociaal . 256 pagina's Eerste druk: Querido, Amsterdam (Nederland) Wout is neonatoloog en staat publiekelijk onder druk omdat hij een ernstig ziek kind wil helpen sterven. In de internationale kranten wordt hij 'de man die ... Mannenmaal: Steak Tartare met kwartelei en frieten. recept van de dag. 29.09.2013 | 11:31 UUR | Charlotte Olthoff 'Steak Tartare, dat bestel je alleen bij goeie tenten', zegt mijn moeder altijd. En daar heeft ze gelijk in. Je weet bij dodgy zaken nooit hoe lang dat rauwe vlees buiten de koeling heeft gestaan. Bestel Mannenmaal Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant. Mannenmaal is een sprankelende roman over erotiek, kunst en het verlangen vrij te leven zonder compromissen. Hillen speelt met conventies als monogamie en euthanasie. Specificaties. ISBN-nummer: 9789021414607 ; Verschijningsdatum: 6/10/2020 ... Mannenmaal; ISBN 9789021414607 Uitgever Querido Druk vanaf 1e Verschenen 20-10-2020 Taal Nederlands Bladzijden 256 pp. Bindwijze Paperback Genre Literaire fictie. Mannenmaal Rinske Hillen. Wout is neonatoloog en staat publiekelijk onder druk omdat hij een ernstig ziek kind wil helpen sterven. In de...

INFORMATIE

AUTEUR
Rinske Hillen
DIMENSIE
7,7 MB
BESTANDSNAAM
Mannenmaal.pdf

OMSCHRIJVING

Wout is neonatoloog en staat publiekelijk onder druk omdat hij een ernstig ziek kind wil helpen sterven. In de internationale kranten wordt hij "de man die zich God waant' genoemd. Zijn vrouw, de journaliste Eva, ontmoet haar ex-geliefde Ben Roovers voor een interview over zijn kunstwerken. Ben vraagt haar of hij een serie naaktportretten van haar mag maken. Ze beginnen een verhouding, die ze opbiecht aan haar man. Als de spanningen tussen Wout en Eva oplopen, besluit Wout de minnaar van zijn vrouw op te zoeken. Dan sterft Ben plotseling en ontdekt Eva dat de verhoudingen anders lagen dan zij kon vermoeden.Mannenmaal is een sprankelende roman over erotiek, kunst en het verlangen vrij te leven zonder compromissen. Hillen speelt met conventies als monogamie en euthanasie.

Wil je het boek lezen?Mannenmaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rinske Hillen. Lezen Mannenmaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN